Søg

Endelig var marginalerne med U19-liga i 2-1 sejr over FCK

Stig Kongsted, 23. november 2019, kl. 20:09

SønderjyskE’s U19-hold fik fornem sejr hjemme mod FCK.

Der var ikke meget i kampens start, der tydede på, at der i dag skulle komme en overraskelse på kunstgræsbanen ved Haderslev Idrætscenter. Ofte i denne sæson har U19-ligaholdet haft marginalerne mod sig i kampene, men endelig vendte det i dag. Det var derfor en glad og tilfreds cheftræner Thomas Skou, der efter kampen kunne komme med denne beretning:

-En rigtig flot sejr som spillerne kan være stolte over. FCK kom foran 0-1 allerede efter syv minutter, og det var også udeholdet, der styrede begivenhederne de første 30 minutter. Det sidste kvarter af 1. halvleg kom vi dog helt med i kampen, og fornemmelsen i pausen var positiv. Efter 55 minutter udlignede vi til 1-1 direkte på hjørnespark ved Ajvaz Redzepi. I en lige kamp med store chancer i begge ender, faldt marginalerne endelig ud til de lyseblå, og efter 88 minutter kunne Arman Taranis score til slutresultatet 2-1. En fremragende sejr, hvor det hårde arbejde igennem en lang periode bar frugt, beretter en glad Thomas Skou.

U17-ligaholdet tabte med 5-0 mod FCK.

Efter U19’s fornemme optræden var det U17-ligas tur. Men HFK/SønderjyskE kunne dog desværre ikke følge op på de gode takter fra kampen før:

-Vi møder i dag FCK, som er rækkens dygtigste hold. Det var også tydeligt at se på kampen. Vi gør det desværre ikke nemmere for os selv, idet vi hverken rammer det rette udtryk eller sammenhæng, i det vi gerne vil. Vi kommer dårligt fra start, og mod så dygtigt et hold bliver man straffet, som vi gjorde, fortalte Mohammed Hamad efter kampen.

HFK’s U15-liga taber 7-0 mod FCK
U15 fik sig en mavepuster mod københavnerne, der efter 1-0 ved pausen scorer seks gange i 2. halvleg til slutresultatet.

-Vi starter kampen rigtig godt og spiller os klogt og nemt ud af FCK’s høje pres. Vi forsvarer os godt og er kloge på- og uden bold. Vi har mange lige ved- og næsten chancer, men mangler stadig det sidste for virkelig at blive farlige. I 2. halvleg knækker vi så fuldstændig, og ender med at lukke seks mål ind, hvilket naturligvis slet ikke er acceptabelt, fortalte assistenttræner Mathias Wael efter kampen.

Lad os dog denne lørdag glæde os over U19-ligas fornemme indsats. På billedet ses de glade SønderjyskEspillere i omklædningsrummet efter kampen. På Facebook SønderjyskE fodbold kan du se billedet i fuld format.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus