En rigtig god søndag for talenterne

Både U15- og U17-liga kom bagud, men vandt alligevel og U19-liga fik uafgjort
Det skulle være skidt før det blev godt i søndagens kampe for talenterne i Vejle. Her kom både U15- og U17-liga bagud 1-0, men vinder alligevel. U19-liga var på besøg i Silkeborg og fik 1-1 med hjem til det sønderjyske.
En god 2. halvleg gav U17-liga sejren
-Hjemmeholdet startede godt og bragte sig foran 1-0 allerede efter ni minutter, men vi udligner til 1-1 efter 33 minutter ved Anton Hüttel. Holdene går til pause med 1-1 efter flere gode chancer til begge hold. I 2. Halvleg lykkes vi langt bedre med ikke at give så mange chancer væk. Vejle har bolden meget, men skaber ikke alverden. I kampens 67 min. scorer Anton Hüttel sit andet mål til 1-2, og i kampens 89 min. scorer Blend Istrefi til 1-3. Tre minutter inde i overtiden får Vejle reduceret til 2-3, og det blev kampens resultat, fortalte cheftræner Karsten Andersen efter kampen.
Det sidste kvarter gav U15-liga sejren
-Vi spiller en jævnbyrdig kamp mod Vejle i dag, hvor momentum svinger flere gange frem og tilbage i løbet af kampen. Vejle kommer foran på en standard midtvejs i første halvleg, men ellers er vi egentlig fint tilfredse med præstationen, selvom vi også har ting, vi kan gøre bedre. Anden halvleg fortsætter på samme måde indtil det sidste kvarters tid, hvor vi virkelig får momentum over på vores side og får scoret to gange. Stærk moral af drengene at få vendt kampen til sidst med god energi og tro på tingene, samt nogle afgørende indskiftere som virkelig kommer ind og gør en forskel, fortalte Michael Meyhoff efter kampen.
Refik Avdic og Alexander Damsgaard Hansen var målscorerne for HFK/SønderjyskE
U19-liga startede godt og fik uafgjort
Modsat de to andre hold fik U19-liga en rigtig god start i Silkeborg, og gik til pausen med en 1-0 føring, men måtte desværre se Silkeborg udligne i 2. halvleg.
-Vi startede fremragende med at være gode på bolden og med afstemt presspil. Belønningen kom efter ca. 25 minutter, hvor Mads Sandsberg scorede til 0-1, hvilket også var pausestillingen. Silkeborg overtog bolden, og vi kom til at stå for dybt i banen i 2. halvleg. Overtaget resulterede i udligning til 1-1 efter ca. 75 minutter, hvilket blev slutresultatet, fortalte cheftræner Thomas Skou Jensen efter kampen.
De tre talenthold spiller lørdag den 23/5 alle mod AGF. U15- og U17-liga på hjemmebane, mens U19-liga rejser til Aarhus.