Søg

En hilsen hjemmefra: Gartenmann har gang i malerpenslen

Jacob Ravn, 18. marts 2020, kl. 18:59

SønderjyskE-spillerne selvtræner og får det meste af tiden til at gå derhjemme, mens 3F Superligaen ligger stille. Vi bringer i disse dage en hilsen hjemmefra fra en af spillerne – i dag er det en hilsen fra Stefan Gartenmann. 

– Hvordan holder du formen ved lige i disse dage?

– Det har heldigvis været glimrende vejr, mens vi har været sendt hjem, så det har gjort det lidt nemmere at komme ud og træne ordentligt. Og så har der heldigvis været et par kunstgræsbaner til rådighed i Odense, så jeg har kunne cleare lidt bolde også.

– Hvad laver du, når du ikke træner?

– Efter træning har der været god tid til at lave god mad. Med flere timer er der god mulighed for at lave godt bagværk samt simreretter. Og med en god plade på anlægget flyver tiden hurtigt af sted, når man står i køkkenet.

– Har du et forslag til, hvordan man kan fordrive tiden? 

– Et godt tip til tidsfordriv er at få sat lidt i stand hjemme på matriklen. Personligt har jeg fået malet trappen og fuget hver en revne, der måtte være herhjemme. Det går der også meget tid med.

– Hvad savner du mest fra omklædningsrummet?

– Jeg savner helt klart mest at få lov at brygge filterkaffen i omklædningsrummet og så blive svinet til over, at den ikke er klar tidligt nok. Det glemmer man at sætte pris på.

Stefan Gartenmann har gang i malerpenslen, når han ikke hjemmetræner. 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus