En flot sæson i Sydbank Pokalen endte med sølv

Det endte desværre med et klart nederlag, da vi Kr. Himmelfartsdag spillede finale i Sydbank Pokalen. Når skuffelsen har lagt sig, skal vi være stolte af, at en flot pokalsæson endte med den anden finale i træk.
Over 3.500 SønderjyskE-fans satte en flot ramme om pokalfinalen 2021, men desværre kunne vi ikke give dem den fest, de havde fortjent.
Randers FC vandt finalen Kr. Himmelfart med overbevisende 4-0, og fra 2020-mestrene skal der lyde et stort tillykke til 2021-mestrene.
Skuffelsen var stor efter nederlaget, og det vil den være længe, men når det kommer lidt på afstand, skal vi også være enormt stolte af, at SønderjyskE kom i pokalfinalen for andet år i træk. Det er en kæmpe bedrift, som kun ganske få klubber kan prale af.
Vi ville så gerne have forsvaret pokaltitlen fra sidste år, men det var bare ikke vores dag på Ceres Park i Aarhus – det må vi bare erkende. Randers FC var foran 2-0 efter syv minutter, og så var det op ad bakke i resten af kampen.
Rilwan Hassan havde et par kvalificerede forsøg i første halvleg, men vi havde ikke den skarphed, som Randers havde på dagen.
2-0 ved pausen blev udbygget til en 4-0-sejr og en fuldt fortjent pokaltitel til Randers FC.
Med nederlaget glippede den første mulighed for at spille os i Europa, men vi har fortsat en mulighed via syvendepladsen i 3F Superligaen. Den jagt starter på mandag, hvor Lyngby Boldklub gæster Sydbank Park klokken 19.00.
Kampen bliver vist på TV3 Sport, men vi vil meget hellere have, at du kommer på stadion og støtter holdet.