Søg

Drønærgerligt nederlag til U19-liga mod Lyngby

Stig Kongsted, 26. oktober 2019, kl. 17:44

 

HFK/SønderjyskE kom som skudt ud af en kanon ind til kampen mod Lyngby i dag. Holdet var spildominerende og skabte flere gode muligheder i starten af kampen. Efter et kvarters spil kom den helt fortjente føring på et mål af Ajvaz Redzepi. Men målet var desværre ikke ensbetydende med mere spil og dominans. Tværtimod. Lyngby overtog styringen og lavede i midten af halvlegen to mål ud af ingenting, hvor forsvaret hos HFK/SønderjyskE så alt andet end godt ud.

Mærkværdig hædelse
Men inden Lyngbys to scoringer var der en yderst mærkværdig hændelse. HFK/SønderjyskE øgede til 2-0 på et flot hovedstød, der blev underkendt for offside. Hjemmesidens udsendte stod, sammen med andre, nøjagtig på linje med forsvarets sidste mand samt linjevogteren og alle undrede sig voldsomt over denne kendelse. Efter kampen bekræftede dommeren, at han havde dømt for offside, da linjevogteren vinkede. Og heldigvis er det dommertrioen der afgør den sag, og ikke dem der står på sidelinjen. Men Ærgerligt, set med hjemmeholdets briller, at det ikke her blev til en 2-0 føring.

Kort før pausen reducerer HFK/SønderjyskE på et flot fladt skud udenfor feltet fra Mads Hansen, så de to hold gik til pause med 2-2.

Rødt kort i 2. halvleg
Efter pausen kom Lyngby på 2-3, og kort efter blev HFK/SønderjyskE´s Patrick Jahn helt korrekt udvist. Jahn lavede en dum eftertackling og blev fortjent sendt i bad. Men der burde nok i dette tilfælde ha` været et rødt kort til begge involverede spillere.
Patrick Jahn erkendte efter kampen sin fejl, og udtalte at han desværre havde tabt hovedet, samtidig med, at han var frustreret over at Lyngbyspilleren ikke også fik rødt kort.
Med 10 mand kæmpede HFK/SønderjyskE godt og sad egentlig på det meste. Der blev også skabt nogle chancer, men desværre kom udligningen aldrig.

Skuffet træner
Det var derfor en skuffet cheftræner vi mødte efter kampen:
-Første kvarter starter vi med et godt udtryk og aggressivitet, men efter vi kommer foran, taber vi lidt os selv, og vi bliver ufokuseret og ukoncentreret og kommer til at se skidt ud. Vi forsvarer os rigtig skidt på deres to mål. Det er situationer, vi bare skal afværge. Vi er ikke i mental balance. Vi er frustrerede og træffer de forkerte beslutninger hele tiden. Det holdudtryk vi har haft i de sidste par kampe mod Aab og FCM, var ikke det vi så i dag, og det ærgrer mig rigtig meget, fortalte Thomas Skou.

Tekst til foto: Målscorer til 1-0, Ejvaz Redzepi.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus