Søg

Dobbelt forstærkning til SønderjyskE

Per Jessen, 30. januar 2017, kl. 12:00

SønderjyskE har med øjeblikkelig virkning sikret sig tilgangen af en spændende duo, islandske Eggert Jonsson og talentfulde Nicholas Marfelt.

Eggert Jonsson er tilbage i dansk fodbold igen. Efter et flot halvår hos FC Vestsjælland har han siden sommeren 2015 spillet for Fleetwood Town i den engelske League One.

– Vi har fulgt Eggert tæt siden han spillede for FC Vestsjælland, og jeg glæder mig til at se ham i den lyseblå trøje, forklarer sportschef Hans Jørgen Haysen.

Islandske spillere har det med at passe godt ind hos SønderjyskE, og 28-årige Jonsson kommer oveni med et ganske pænt CV, som tæller ophold i Skotland, Portugal og tre engelske klubber. Han har spillet 19 A-landskampe for vulkanøen siden sin debut mod Danmark tilbage i 2007.

– Han er arbejdsom og spiller med en kontanthed. En spiller med power og stor duelstyrke. Han vil også styrke os i hovedspillet, udtaler Haysen.

Den 22-årige Nicholas Marfelt er en spiller, som Haysen betegner som en ”upcoming man”. Efter skiftet fra Hvidovre IF i sommer har han spillet et flot efterår hos FC Helsingør i 1. Division. De gode præstationer har han krydret med tre mål.

– Nicholas er en vanvittig spændende spiller, som har gennemgået en kæmpe udvikling. En venstrebenet forsvarsspiller, som kan spille flere positioner. Han er hurtig, opportunistisk og god i opbygningsspillet, forklarer Haysen.

Marfelts alsidighed giver trænerteamet flere muligheder. Han er dog fortsat en ung spiller, som skal have tid til at vænne sig til de nye omgivelser og Alka Superligaen.

– Nu kommer han til at være en del af et fuldtids-setup, og vi håber, at han her kan udvikle sig yderligere og lægge endnu mere på i sit defensive spil, siger Haysen.

Begge spillere gennemførte mandag morgen det obligatoriske lægetjek, inden kontrakterne blev underskrevet. Begge er de også tirsdag med i flyveren til Spanien, hvor SønderjyskE er på træningslejr i en uge.

Fakta Eggert Jonsson
Nationalitet: Island
Alder: 28 år (18.08.1988)
Position: Midtbanespiller
Kontrakt: 2½ år (30.06.2019)
Tidligere klubber: Fleetwood Town, FC Vestsjælland, Belenenses, Charlton, Wolverhampton, Hearts, KF Fjardabyggdar

Fakta Nicholas Marfelt
Nationalitet: Danmark
Alder: 22 år (15.09.1994)
Position: Forsvarsspiller
Kontrakt: 3½ år (30.06.2020)
Tidligere klubber: Hvidovre IF, FC Helsingør


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus