Søg

Dagbog fra Whiskybælte-drengene

Per Jessen, 2. februar 2017, kl. 21:23

Efter en god nats søvn startede dagen med den sædvanlige morgenbuffet nede i hotellets spisesal kl. 08.00.  Og Som altid slutter vi morgenmad af med en dejlig kop kaffe, serveret af selveste kaptajn Pierre Kanstrup og Nicolaj Madsen.  Nu undrer du dig nok over, hvorfor Pierre og Madsen serverer kaffe for os hver morgen – det kommer vi tilbage til senere….

Efter morgenmad stod den på forberedelse til dagens træning, bla. med skadesforbyggende træning. Til dagens træning var der fokus på opbygningsspil og standardsituationer forud for kampen i morgen mod CSKA Sofia. Træningen sluttede af med spil til to mål, ung mod gammel, som gammel, efter straffe, sejrrigt trak sig ud af efter Mikael Uhre brændte på skammeligste vis… MEEEEN træningens helt store højdepunkt var dog, at Kanstrup fik to fæle tunneller – bl.a. en fra Zincker.

Resten af dagen blev brugt på indendørs aktiviteter, spil som pool og Partners. Vores nye spiller, Marfelt, blev fx kørt rundt i pool, hvilket også kan ses på SønderjyskE’s Snapchat STORY ”SJEfodbold”.

Efter aftensmaden stod den på afslapning nede i hotellets spa-område, med flere af holdets spillere. Marfelt tabte endnu en challenge og måtte stå 1 minut straf i koldvandsbassinet.

Da vi kom tilbage til værelset fandt vi en agurk i Kees seng. Usual suspect: Johan A., som elsker at lege med agurker.

Dagen ender med en god fodboldkamp i lobbyens lounge-område, og nu skal vi sove. Men ikke før at Kees har sunget en godnatvise på hollandsk.

Følg med på de sociale medier sidst på ugen, hvor vi forklarer mere om Whiskybæltet, og hvorfor Pierre og Madsen skal servere kaffe for os resten af ugen.

Godnat fra stifterne af Whiskybæltet, værelse 206
Kees Luijckx, Philip Zinckernagel


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus