Søg

Claus Nørgaard ny cheftræner i SønderjyskE

Kell Haugaard, 5. januar 2017, kl. 5:30

Claus Nørgaard ny cheftræner i SønderjyskE

Superligaklubben SønderjyskE kan nu præsentere afløseren for Jakob Michelsen, som forlod klubben i vinterpausen til fordel for en post i svensk ligafodbold.
Den nye cheftræner hos sønderjyderne er Claus Nørgaard, som allerede torsdag formiddag møder spillertruppen for første gang.
37årige Claus Nørgaard kommer fra en stilling hos DBU, hvor han siden sommer har virket som ungdomslandstræner. Han har bl.a. tidligere været tilknyttet som træner hos Skovbakken og også i to omgange i Vejle Boldklub. Før ansættelsen som ungdomslandstræner i DBU var han tre år i Brøndby IF som assistenttræner, og sportschef Hans Jørgen Haysen glæder sig over at alt gik op i en højere enhed til optakten på forårssæsonen:
– Det har været en både spændende og grundig proces, hvor flere, dygtige kandidater har været i spil. Og dejligt, at vi nu er på plads med den nye cheftræner, som kan møde spillerne på første arbejdsdag efter en velfortjent juleferie.
Claus Nørgaard er den rette træner, som passer ind i vores klub. Han er en ung og ambitiøs træner, og har samtidigt en solid, faglig ballast. Han har indgået i trænerteamet hos én af de største klubber i Danmark, og kender dermed også gamet og udfordringerne i Superligaen.
Claus Nørgaard kan fortsætte udviklingen på områder, hvor vi gør det godt, som f.eks. værdier og kultur, og hertil har han helt afklarede idéer om, hvordan vi skal agere rent fodboldfagligt. Vi har i samtalerne oplevet, at der er ensartede holdninger til hvordan tingene skal udføres, og ikke mindst har den vigtige kemi været der helt fra første kontakt, understreger Hans Jørgen Haysen.

Claus Nørgaards kontrakt med DBU løb frem til 2018; men efter god dialog har man fundet en løsning, der gør det muligt for Claus Nørgaard at starte med øjeblikkelig virkning:
– Vi vil gerne rette en stor og varm tak til DBU, som har optrådt utroligt konstruktivt og løsningsorienteret. Det er indlysende, at vi meget gerne ønskede en løsning nu, og her har man hos DBU været meget imødekommende, slutter Hans Jørgen Haysen.

Claus Nørgaard har underskrevet en kontrakt, der løber til sommeren 2019.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus