Søg

Christiansen på tavlen i årets sidste reserveholdskamp

Jacob Ravn, 11. november 2019, kl. 17:22

SønderjyskE tabte 1-3 til OB i Odense i årets sidste reserveholdskamp. Peter Christiansen scorede til 1-1.

OB tog mandag eftermiddag imod SønderjyskE på kunstgræsbanen i Ådalen i Odense til det, der for vores vedkommende var den sidste reserveholdskamp i år.

Fynboerne tog sejren på hjemmebane, da de vandt 3-1 efter 1-1 ved pausen.

OB bragte sig foran 1-0 ved Anders K. Jakobsen, men Peter Christiansen bragte balance i regnskabet efter en god halv time, da han kom alene med OB-målmand Hans Christiansen Bernat efter en klasse-aflevering fra Danny Amankwaa.

Fem minutter efter pausen var Anders K. Jakobsen igen på pletten, da han bragede bolden ind bag Nikola Mirkovic, der ellers havde brilleret med et par store redninger undervejs.

Med et kvarter tilbage afgjorde Mikkel Hyllegaard kampen, da han scorede til 3-1, der også blev kampens resultat.

– OB starter kampen bedst, men efter 20 minutter skifter vi fra 4-3-3 til 4-4-2 og kommer bedre med i kampen og får også udlignet til 1-1.

– I anden halvleg kommer vi godt ud og har et fint udtryk, og vi forsøger også med nogle pasninger og noget god fodbold, men vi skaber ikke det helt vanvittige. Vi bliver straffet efter tre personlige fejl, men bortset fra resultatet er jeg godt tilfreds med det, jeg så, for der var et godt udtryk og en god indstilling, siger træner Simon Poulsen.

FAKTA
Kampen i tal
OB-SønderjyskE 3-1 (1-1)
1-0 Anders K. Jakobsen (11.), 1-1 Peter Christiansen (35.), 2-1 Anders K. Jakobsen (49.), 3-1 Mikkel Hyllegaard (75.)

SønderjyskE’s hold: Nikola Mirkovic – Jeppe Simonsen, Patrick Banggaard, Isak Oli Olafsson, Justin Plautz – Mads Hansen, Joao Pereira (75./Jonas Bossen), Danny Amankwaa – Steffen Svenningsen (46./Ajvaz Redzepi), Artem Dovbyk (60./Mads Winther), Peter Christiansen

 

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus