Søg

Billetter til halv pris i nyt fanafsnit

Jacob Ravn, 24. januar 2020, kl. 7:00

Fanafsnittet flytter ned på den nye Danfoss-tribune, når 3F Superligaen sættes i gang søndag den 16. februar mod Hobro IK, og det markeres med billetter til halv pris i ”Blue Section”.

Stemningen får et hak i vejret, når SønderjyskE indleder forårssæsonen i 3F Superligaen på Sydbank Park søndag den 16. februar mod Hobro IK.

Her er byggeriet af Danfoss-tribunen nået så langt, at stemningsafsnittet, der tidligere har været på Davidsen-langsiden, nu rykker ned bag mål, hvor fansene allerhelst vil være.

Her er der etableret et afsnit til de mest stemningsskabende fans, der fremover vil hedde Blue Section, og vi markerer flytningen af fanafsnittet med at give halv pris på billetterne til Blue Section i forårspremieren.

Blue Section vil være et område for de mest dedikerede fans, der vil synge, råbe og klappe holdet frem til sejr, og vi håber, at mange fans vil tage plads i dette afsnit, så stemningen på Sydbank Park kan blive endnu bedre fremover.

Til premierekampen har fansene fra SønderjyskE Fodbold Support desuden en meget spændende tifo i støbeskeen, så vi glæder os meget til at se fansene i aktion på Blue Section.

Med halv pris på billetterne i Blue Section kan der købes ståpladser til 50 kroner for voksne og 25 kroner for børn (plus 11,25 i gebyr.) Børn under seks år behøver ikke billet, da de har gratis adgang til ståpladser overalt på Sydbank Park.

Køb din billet til SønderjyskE-Hobro her.

Danfoss-tribunen er klar til fansene til forårspremieren. Blue Section bliver på området mellem mål og hovedindgangen i hjørnet.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus