Søg

Billetinfo om finalen i Sydbank Pokalen

Jacob Ravn, 29. april 2021, kl. 11:45

Sponsorer og sæsonkortholdere kan købe billet til pokalfinalen fra onsdag den 5. maj. De resterende billetter sættes til salg fredag den 7. maj. 

For andet år i træk skal vores fodboldhold deltage i den traditionsrige finale i Sydbank Pokalen. Finalen mod Randers FC spilles også traditionen tro på Kr. Himmelfartsdag, torsdag den 13. maj med kampstart kl. 15.00 på Ceres Park i Aarhus.

Der er meget glædeligt en del flere billetter til rådighed til dette års pokalfinale, og vi har derfor besluttet at give sponsorer/erhvervsklubmedlemmer og sæsonkortholdere forkøbsret til køb af billetter.

Der er desuden tænkt på fanklubben SønderjyskE Fodbold Support og på fangrupperingen Treffpunkt Sønderjylland.

Tirsdag den 4. maj 14.00 udsender vi nyhedsbrev til sponsorer og sæsonkortholdere med en detaljeret information om procedurerne med billetbestilling og adgangsforhold m.m.

Alle erhvervsklubmedlemmer og sæsonkortholdere i SønderjyskE Fodbold kan bestille billetter i perioden onsdag den 5. maj kl. 14.00 til fredag den 7. maj kl. 10.00, hvorefter de resterende billetter sættes til almindeligt salg.

Bemærk, at billetsalget lige som sidste år foregår gennem DBU’s billetudbyder. Du kan allerede nu (hvis du ikke allerede har en bruger hos DBU) gå ind og oprette en bruger, så du er klar.

https://billet.dbu.dk/ – Klik på ”Opret konto”.

Pris pr. billet: 250 kr. inkl. moms og gebyr (uanset alder).


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus