Søg

Anfører Absalonsen tager endnu en tørn

Jacob Ravn, 15. juli 2020, kl. 10:30

Johan Absalonsen er klar til sin ottende sæson i SønderjyskE Fodbold. Den 34-årige anfører og kulturbærer har forlænget sin kontrakt frem til nytår.

Det er en god nyhed for SønderjyskE.

Og det er en god nyhed for 3F Superligaen.

34-årige Johan Absalonsen er klar til sin ottende sæson i SønderjyskE og sin 17. sæson i 3F Superligaen, efter han netop har forlænget sin kontrakt i SønderjyskE frem til 31. december 2020.

Med fremragende præstationer og stærkt lederskab har Johan Absalonsen i den forgangne sæson vist, at han fortsat er en vigtig brik i SønderjyskE, og derfor glæder det også sportschef Hans Jørgen Haysen, at Absalonsen er klar til at tage endnu en tørn.

– På banen har Johan Absalonsen vist det bedste fodbold, siden han kom tilbage fra Australien, og han er gået forrest i de kampe, hvor vi for alvor har været presset. Det er ikke til at se, at han er alderspræsident på holdet, for han spurter op og ned langs sidelinjen som i ungdommens år, og han krydrer det med sin enorme rutine, han har opbygget gennem mange år i ligaen. Han har været en nøglespiller for os, og derfor er jeg meget glad for, at han også er klar til at hjælpe til med efterårets udfordringer, hvor vi ved siden af en spændende Superliga-sæson kan se frem til at prøve kræfter med Europa.

– Ud over kvaliteterne på banen er han også en vigtig mand i omklædningsrummet. Han er anfører og kulturbærer i klubben, og han er en af dem, som de unge og yngre spillere kan læne sig op ad. Han har prøvet det hele før, og han har nogle uovertrufne lederegenskaber og menneskelige værdier, som vi sætter stor pris på i SønderjyskE, siger Hans Jørgen Haysen.

Johan Absalonsen glæder sig over, at fremtiden også i efteråret ligger i SønderjyskE.

– Jeg har lige skullet mærke efter, men jeg har også fået et klart svar. Jeg brænder fortsat for at spille fodbold, og jeg er hundrede procent klar til at give den en skalle i SønderjyskE i efteråret. Det er vigtigt for mig, at jeg fortsat kan bidrage til holdet, for jeg vil gerne stoppe, mens jeg er på toppen, men jeg synes, at jeg fik vist i foråret, at jeg godt kan være med endnu. Nu glæder jeg mig til efterårets udfordringer, hvor vi skal kæmpe alt, vi har lært i 3F Superligaen, og så kan vi forhåbentligt også lave en overraskelse eller to, når vi igen skal prøve kræfter med Europa, siger Johan Absalonsen.

Med kontraktforlængelsen kan Johan Absalonsen udbygge nogle af de klubrekorder, han satte i løbet af 2019/2020-sæsonen. Med 173 kampe er han den SønderjyskE-spiller, der har spillet flest Superliga-kampe for klubben, og med 34 mål er han desuden alle tiders Superliga-topscorer for SønderjyskE.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus