Søg

Alle billetter er blevet fordelt

Jacob Ravn, 10. juni 2020, kl. 11:19

De fans og sponsorer, der vandt lodtrækningen om billetter til onsdagens pokalkamp mod AC Horsens, har nu fået besked. Alle kan se live-optakt fra Fuglsang Loungen på Facebook fra klokken 17.10.

Vi bliver ikke mange, men det er et skridt i den rigtige retning, og vi glæder os til at se omkring 300 fans og sponsorer, når vi i aften spiller semifinale i Sydbank Pokalen.

Som vi orienterede om i går, har vi besluttet, at den mest fair fordeling ville være gennem lodtrækning, hvor fans og sponsorer kom i hver deres bowle. Lodtrækningen er foretaget, og alle heldige ”vindere” er blevet orienteret via mail. 270 billetter er fordelt mellem SønderjyskE’s fans og sponsorer, mens AC Horsens har fået 30 billetter, som de selv fordeler.

Vi forventer at gentage processen op til søndagens hjemmekamp mod Lyngby Boldklub, hvor vi vil trække nye sæsonkortholdere og sponsorer.

Der er ikke noget erhvervsklubarrangement til kampen, men vi sender live fra Fuglsang Loungen fra klokken 17.10, hvor sportschef Hans Jørgen Haysen og cheftræner Glen Riddersholm vil holde oplæg direkte på Facebook – du finder vores side her.

De tilskuere, der skal til fodbold i aften, bedes læse nedenstående retningslinjer – eller ”Code of Conduct”, som det hedder på godt jysk. 

Til fodboldtilskuere på dansk fodboldstadions:

Under COVID-19 situationen er der nogle særlige ting, vi skal være opmærksomme på for, at det bliver en god og sikker oplevelse. Her er en række anbefalinger til, hvordan vi tager hensyn og gennem vores adfærd ikke bidrager til smittespredning.

 • Begynd din planlægning af stadionturen ved først at orientere dig på din fodboldklubs hjemmeside, app, osv. om de konkrete forhold, som er gældende på din fodboldklubs stadion.
 • Planlæg din transport til stadion, så du undgår tæt kontakt med mange mennesker.
 • Ankom på det tidspunkt og sted, der er angivet på din billet.
 • Følg skiltningen og anvisningerne ved stadion og hold altid 1 meters afstand til andre personer ved indgangen, under ophold og afgang.
 • Bliv så vidt muligt på din anviste siddeplads før og under kampen.
 • Vend ryggen til de andre tilskuere på din række, når du bevæger dig til og fra din anviste siddeplads.
 • Orienter dig om ruten til toiletter, boder m.m.
 • Hold god håndhygiejne, benyt de opstillede håndspritdispensere og undgå så vidt muligt at røre dig selv i ansigtet, ved håndtag, gelændere m.v.
 • Undgå kram, highfives og tæt kontakt med personer, der ikke er nærtstående.
 • Hvis du er sammen med andre i en gruppe, så vær opmærksom ikke at blande jer med andre grupper.
 • Vær opmærksom og tag hensyn ved jubel, sang og råb.

Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus