Søg

Alexander Bah udtaget til A-landsholdet

Jacob Ravn, 10. november 2020, kl. 13:56

Alexander Bah er udtaget til A-landsholdet, der spiller tre landskampe fra 11. til 18. november.

Alexander Bah skifter for en stund den lyseblå SønderjyskE-trøje ud med landsholdets rød-hvide dragt.

Den 22-årige SønderjyskE-spiller er netop blevet indkaldt til landsholdstjeneste, hvor landstræner Kasper Hjulmand har udtaget ham til de kommende tre landskampe mod Sverige, Island og Belgien.

Bah har virkelig banket på landsholdsdøren den seneste tid efter en række fremragende præstationer i 3F Superligaen, hvor han fire gange har været på Rundens Hold, og hvor han har været på Månedens Hold i både september og oktober.

Bah var tirsdag morgen et smut forbi SønderjyskE, inden han tilslutter sig landsholdslejren, og det er en forventningsfuld SønderjyskE-spiller, der drager afsted.

– Det er stort. Jeg er meget glad, og jeg er utrolig stolt af at være udtaget. Nu skal jeg over at lære de andre at kende og lære landsholdets måde at spille fodbold på, og hvis der bliver brug for mig, er jeg klar til at gribe chancen. Det er derfor, jeg er med.

– Jeg har haft en opadgående kurve den seneste tid, hvor det er gået godt for holdet og for mig, og jeg er glad for, at det nu giver en landsholdsudtagelse. Det er fedt, og jeg glæder mig, siger Alexander Bah.

I SønderjyskE er der også stolthed over, at Alexander Bah nu kan blive den første unge spiller i SønderjyskE-trøjen, der får debut på A-landsholdet.

– Som klub er vi meget stolte af, at Alexander Bah er udtaget til landsholdet, og jeg mener også, at det er helt fortjent, at han nu får chancen, efter han længe har præsteret stærkt i SønderjyskE-trøjen i 3F Superligaen. Jeg ser det også som et stort skulderklap til vores udviklingsarbejde i klubben, for Bah har virkelig udviklet sig godt, siden han kom til klubben i sommeren 2018 uden Superliga-erfaring. Nu har han fået debut på U21-landsholdet hos os, og han er udtaget til A-landsholdet, og det er stærkt gået af Alexander, men også en kæmpe ros til alle dem, der arbejder med ham i hverdagen, siger Hans Jørgen Haysen.

Landsholdet spiller onsdag en venskabskamp mod Sverige på Brøndby Stadion. Derefter venter to kampe i UEFA Nations League – hjemme mod Island i Parken den 15. november og på udebane mod Belgien den 18. november.

Hvis Alexander Bah får spilletid i en af de tre kampe, vil han være den blot anden spiller, der får debut på landsholdet som SønderjyskE-spiller. Den første var Johnny Thomsen, der som 28-årig fik debut mod Tyskland den 11. august 2010 mod Tyskland.

Et stort tillykke til Alexander Bah med udtagelsen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus