Søg

Ærgerlig afslutning på underholdende kamp

Jacob Ravn, 27. oktober 2019, kl. 21:13

SønderjyskE havde kurs mod en 1-0-sejr, men AaB slog til tre gange i slutfasen og vandt 3-1 på Sydbank Park.

SønderjyskE havde sat næsen op efter en sejr, og holdet var også godt på vej mod de tre point, men gæsterne fra AaB var skarpest i slutfasen og vandt 3-1 efter to scoringer i overtiden.

Mart Lieder havde bragt SønderjyskE i front midtvejs i første halvleg, da hollænderen pandede Christian ”Greko” Jakobsens hårde og millimeterpræcise indlæg i kassen, men Lieders sjette sæsonscoring var desværre ikke nok.

SønderjyskE havde flere gode chancer for at bringe sig på 2-0, men gode chancer til Rilwan Hassen, Mart Lieder og Alexander Bah blev ikke omsat til mål. Tættest på endnu en sønderjysk scoring var det, da et hårdt Hassan-indlæg efter en times spil endte på stolpen.

I stedet slog AaB til tre gange i slutfasen. Mikkel Kaufmann udlignede med ti minutter igen, og i det 90. minut fik AaB et straffespark, som Kasper Kusk sikkert omsatte. I det tredje tillægsminut øgede Kaufmann til 3-1, da SønderjyskE jagtede udligningen.

I den kommende uge venter to udebanekampe. På onsdag gælder det Brøndby IF i Sydbank Pokalen, og søndag tager FC København imod i 3F Superligaen.

Tak for opbakningen til 3.843 tilskuere på Sydbank Park.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus