Søg

Absalonsen: Jeg er stolt over at spille i en klub, hvor sammenholdet er så stort

Jacob Ravn, 2. maj 2020, kl. 15:26

Mens spillerne har været hjemsendt, har de fulgt med i håndsrækningen til SønderjyskE, og anfører Johan Absalonsen er dybt imponeret over den støtte og opbakning, der har været til klubben.

Der har været stille fra SønderjyskE-spillerne, mens de har været hjemsendt de seneste syv uger, men lørdag var de igen indkaldt til træning i Haderslev, og efter et godt træningspas udtrykte anfører Johan Absalonsen stor taknemlighed for den støtte og opbakning, som SønderjyskE har oplevet den seneste tid, mens spillerne har været hjemsendt.

Her har SønderjyskE-spillerne set, hvordan folk med store SønderjyskE-hjerter har samlet mere end én million kroner sammen i forbindelse med ”Håndsrækningen 2020”.

– Jeg har fulgt med fra sidelinjen, og jeg er dybt imponeret over, at det har kunnet lade sig gøre at samle så mange penge sammen.

– Jeg er stolt over at spille i en klub, hvor sammenholdet er så stort. Nu har jeg også været i klubben i snart syv sæsoner, og det varmer, for SønderjyskE er også inde under huden på mig, så det varmer også mig at se, at der er så mange, der har en forkærlighed for SønderjyskE og gerne vil SønderjyskE det godt, uanset om det hedder fodbold, håndbold eller ishockey.

– Det er en kæmpe fornøjelse og kæmpe ros fra os i spillertruppen til alle dem, der har støttet, og det er bare at tage hatten af for det, siger Johan Absalonsen.

Se hele interviewet med Absalonsen her:

Se her, hvordan du kan støtte “Håndsrækningen 2020”.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus