Søg

Ålen fortsætter i SønderjyskE

Per Jessen, 16. marts 2016, kl. 5:30

Den populære assistenttræner, Peter Enevoldsen, har forlænget sin kontrakt med sønderjyderne.

Både Peter Enevoldsen og superligaklubben SønderjyskE har fået et stort og fælles ønske om at fortsætte samarbejdet opfyldt.
Den meget populære og afholdte højre hånd for cheftræner Jakob Michelsen har fået forlænget kontrakten med yderligere en sæson, og det er ifølge sportschef Hans Jørgen Haysen til stor glæde for alle i klubben:

– Peter Enevoldsen er en vigtig faktor i trænerteamet, og han har hertil ydet et stort og vigtigt bidrag til at gøre overgangen fra Lars Søndergaard (tidligere cheftræner, red.) til Jakob Michelsen mere smidig og med et hurtigere output.
Kontraktforlængelsen muliggør også den vigtige kontinuitet med hele trænerteamet, som nu er på plads til den kommende sæson. Vi er meget glade for samarbejdet med Peter Enevoldsen, som efter fem år snart er blevet en rigtig sønderjyde, smiler Hans Jørgen Haysen.

Også Peter Enevoldsen er tilfreds med kontraktforlængelsen i SønderjyskE:

– Det har bare været en rigtig, god rejse. Det er stort set gået fremad i alle årene, og det er jeg glad og stolt over at have været en del af. Jeg synes, at vi har udviklet os som klub hele tiden og lige nu ser det ud til, at vi er på vej til den bedste sæson i SønderjyskEs historie. Vi har et fantastisk team omkring superligaholdet, og starten med Jakob Michelsen ved roret har været en utrolig positiv oplevelse.

Vi går en spændende fremtid i møde med den nye struktur i Superligaen, og jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet sammen med gode kolleger og en fantastisk spillertrup, slutter Peter Enevoldsen.

Trænerteamet omkring SønderjyskEs superligahold består af cheftræner Jakob Michelsen, assistenttræner Peter Enevoldsen, A+ træner Henrik Hansen, målmandstræner Kaj Stefansen og fysisk træner Yannick Durand.

Peter Enevoldsen, 54, har været assistenttræner i SønderjyskE siden sommeren 2011. Han er gift, og har to sønner, hvoraf den ene, Thomas Enevoldsen, er tilknyttet som spiller hos superligaklubben AaB. Peter Enevoldsen har bl.a. tidligere virket som cheftræner i Thisted FC samt som assistenttræner i Viborg FF.

Foto: Kåre Hangaard


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus