4-1-sejr over OB i træningskamp

SønderjyskE vandt onsdagens træningskamp mod OB med 4-1. Emil Frederiksen bidrog til sejren med to flotte langskudsmål.

Der er længe til den næste kamp i 3F Superligaen – den 5. april helt præcist – og SønderjyskE og OB havde derfor arrangeret en træningskamp i Odense for at holde gang i spillerne.

Det var de spillere, der ikke har spillet så meget på det seneste, der primært blev luftet, og de leverede samlet en stærk indsats, og det endte med en sønderjysk 4-1-sejr.

OB bragte sig i front ved Mikkel Hyllegaard efter blot ti minutters spil, da Nicolai Flø i målet ellers havde reddet et skud i første omgang.

Den fynske føring blev udlignet midtvejs i første halvleg. Victor Mpindi sendte Peter Christiansen godt afsted i dybden, og han blev nedlagt i feltet – Bård Finne sparkede sikkert straffesparket i mål.

Efter 1-1 ved pausen kom der rigtig gang i målscoringen i anden halvleg. Efter blot et par minutter krøllede Emil Frederiksen flot bolden ind ved fjerneste stang – gør dig selv den tjeneste at se målet i videoen herunder.

Efter en times spil var det den anden Emil – Emil Holm – der var på spil. Han tog en flot solotur gennem feltet, bragede bolden på den ene opstander med sådan en kraft, at den ramte en OB-spiller, der ikke kunne nå at undvige – og så var føringen på 3-1.

Emil Frederiksen var ikke færdig. Få minutter senere blev 3-1 til 4-1, da han igen var skarp med venstrebenet langt udefra. Endnu en perle fra den stærke langskudsskytte.

Der skulle et par gode Flø-redninger til for at holde OB fra en reducering, men der blev ikke scoret yderligere, og vi kunne tage fra Fyn med en fin sejr og noget selvtillid med i bagagen.

FAKTA
OB-SønderjyskE 1-4 (1-1)
1-0 Mikkel Hyllegaard (10.), 1-1 Bård Finne (23./straffe), 1-2 Emil Frederiksen (47.), 1-3 Alexander Juel (57./selvmål), 1-4 Emil Frederiksen (62.)

SønderjyskE’s hold: Nicolai Flø – Emil Holm, Pierre Kanstrup (84. Jonatan Bro), Philipp Schmiedl, Roni Arabaci (84. Mads Sandsberg) – Emil Frederiksen, Victor Mpindi (75. Sebastian Jessen), Rilwan Hassan – Bård Finne (59. Julius Beck), Peter Christiansen, Isak Jensen (84. Bastian Toelhøj).