Søg

2-0 sejr mod et godt og dårligt hold

Per Jessen, 17. februar 2016, kl. 20:27

I dagens kamp mod FC Milsami fik SønderjyskE rigtig god modstand i første halvleg, men i anden halvleg skiftede Moldaverne halvdelen af A-kæden ud, hvorefter SønderjyskE blev total dominerende.
FC Milsami var spilstyrende i de første 10 minutter af kampen, men så åd SønderjyskE sig mere og mere ind på modstanderen. Midtvejs i halvlegen har SønderjyskE kontrol over begivenhederne, og har også haft de tre bedste muligheder.

Simon Kroon var på spil to gange på højre kanten, hvor han begge gange tager et langt rush op af banen og snyder flere spillere. Hans indlæg manglede dog lige den sidste skarphed. Men hold da op, hvor skal svenskeren blive spændende at følge i foråret. Noget stort kan være på vej her.
Marcel Rømer har også en god seance, hvor han slipper fri på højre kant. Desværre bliver hans indlæg blokeret i sidste sekund.

Efter pausen kommer der mange nye ansigter ind på FC Milsamis hold, og det viste sig hurtigt, at det var bærende kræfter, der var skiftet ud. SønderjyskE blev total spilstyrende, og spillede sig frem til omkring syv-otte chancer i løbet af de sidste 45 minutter.

Ud af dem lykkedes det at score to gange. Først blev der begået straffe mod Dal Hende, og den var ifølge SønderjyskE spilleren helt korrekt dømt.

-Johan får slået et indlæg, hvor jeg kommer med fart ind i feltet mod deres ene midtstopper. Han går på kroppen af mig, og idet vi falder ned trykker han mig i brystet med hans fod, så den er god nok, udtaler Marc Dal Hende.

Mål nummer to var en friløber til Dalgaard, der fik en af de chancer, som den mand bare altid scorer på.

-De laver en fejl med en aflevering tilbage til deres midt stopper, som jeg opsnapper og får et friløb på. Så laver jeg det gode gamle chip hen over målmanden. Det var dejligt, udtaler Thomas Dalgaard efter kampen.

Alt i alt en god kamp og en god indsats fra SønderjyskEs superligahold, og Jakob Michelsen var da også tilfreds lige efter kampen.

-En fin træningskamp mod en fin modstander. Første halvleg, hvor de stiller med deres stærkeste, er det en god og jævnbyrdig kamp. Vi holder dem væk fra chancer, og jeg er derfor rigtig godt tilfreds med vores defensiv. Vi skaber også tre chancer, og har opløb til nogle stykker. Meget mere kan vi ikke forvente at skabe. I anden halvleg får de skiftet ud, og bliver dårligere, så vi kører dem helt over, og skaber en otte-ni chancer, hvor vi scorer på to mål. Desuden holder vi dem væk fra chancer, fortæller altså en tilfreds Jakob Michelsen.

Mål: 63. minut, 1-0 på straffe ved Johan Absalonsen. 68. min: 2-0, Thomas Dalgaard

Udskiftninger, der alle var planlagte før kampstart:
45. min.: Kroon ud og Dal Hende ind
60. minut: Bechmann og Rømer ud, Madsen og Dalgaard ind
Der var ingen gule eller røde kort i kampen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus