Søg

11 talenter udtaget

Per Jessen, 26. oktober 2016, kl. 15:30

Der er meget fokus på talentarbejdet i SønderjyskE, og derfor er det glædeligt, at i alt et helt ”hold” på 11 talenter er udtaget til diverse landshold og talentsamlinger.

Det færøske U19-landshold, Danmarks U17-futurelandshold, U16-landsholdet og talent- og futuresamlinger for landets bedste U16- og U15-spillere har alle sønderjysk islæt. I alt 11 lokale spillere er blevet udtaget, og det glæder naturligvis Karsten Andersen, der er talentansvarlig i SønderjyskE.

– Jeg synes, at det er stærkt, at vi har så mange talenter udtaget. Det er en fremgang i forhold til tidligere og viser, at vi har gang i noget godt med talentarbejdet, siger Karsten Andersen.

Mange af spillerne er udtaget til Future-landshold og -samlinger. Future er målrettet spillere, som i deres fysiske udvikling er bagefter de jævnaldrende. Future-projektet blev startet op af DBU i 2013 og er inspireret af den store succes belgisk fodbold har haft med tiltaget.

– Vi spiller med mange små spillere, og det kan man også se ved, at vi er så godt repræsenteret på future-holdene, forklarer Karsten Andersen.

Følgende spillere er udtaget:

U19-landsholdet (Færøerne)
Johan W. Høgnesen

U17-futurelandsholdet
Emil Johansen
Kristoffer F. Madsen

U16-landsholdet
Morten Dyrmose

U16 Futuresamling vest
Mads H. Hansen
Jacob Iskov

U15 Talentcenter vest
Mathias C. Therkelsen

U15 Futuresamling vest
Mads Kragelund
Tobias Fey Petersen
Albin Rahrmani
Victor Schlage


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus