Søg

1 point efter hæsblæsende afslutning

Per Jessen, 27. februar 2016, kl. 20:59

SønderjyskE’s første superligakamp i 2016 sluttede højdramatisk. Begge hold kom på måltavlen sent i opgøret, og med Johan Absalonsens udligning i dommerens tillægstid endte den svære udekamp hos Randers FC med 1-1.

Med én af de to nye gutter, Simon Kroon, med fra start, blev der budt på Superligabold i Randers. En fuldtallig trup med 18 mand, med det laveste antal skader i lang tid, var klar til kamp på BioNutria Park, efter en solid opstart. Med flot fremmøde fra vores trofaste supportere, var vi klar til kamp i Randers.

En rodet start, uden skud på mål, Sønderjyske mest på bolden, men Randers var farlige på omstillinger, dog uden afslutninger.

Første afslutning kommer efter 15 minutter, til Randers FC, af Viktor Lundberg efter indlæg fra den tidligere Sønderjyske mand, Johnny Thomsen, afslutningen blev dog blokeret af Kanstrup.

Trods en enkel afslutning fra Bechmann, pressede Randers på og de kom frem til flere gode indlæg, men defensiven afviste gang på gang.

Første halvleg bød generelt ikke på ret meget godt spil, få gode omstillinger fra Randers, men et SønderjyskE mandskab der aldrig rigtig fik fodfæste, på en noget medtaget bane.

En sløj start på 2. halvleg fra begge mandskaber. Regnen tog til i løbet af halvlegen og det bød også på flere tilfældigheder.
Stadig ikke flot spil fra nogen af lejrene henover halvlegen og det var kun meget få nævneværdige ting, dog er Thomas Dalgaard tæt på at bringe udeholdet i front med 10 minutter igen.

Først efter 88 minutter, kommer der gang i den, Randers FC bringer sig i front, 1-0, efter dårlig kommunikation i forsvaret, på mål af Mikkel Kallesøe, herfra så det umiddelbart ud til at vi skulle tomhændet hjem fra Kronjylland, men en, efterhånden velkendt, målscorer ville det anderledes.

Johan Absalonsen fik serveret en bold på midten af banen i en omstilling, efter en solid tackling af Janus Drachmann, Johan drev bolden hele vejen til feltkanten og sparkede den resolut i fjerneste hjørne, på stolpen og ind, 1-1, som også blev kampens slutresultat. Jubel i udebaneafsnittet, men en noget trykket stemning på resten af stadion, som nok havde håbet på fuldt udbytte.

Matchvinder Johan Absalonsen siger efter kampen:
– En hård og fysisk kamp, hovedsageligt på Randers’ præmisser, men vi knokler og hårdt arbejde giver også nogen gange point og det fik vi i dag. Det er en fed følelse og det føles som en sejr når man scorer så sent og får et point med hjem.

Absalonsen bliver spurgt hvad hans personlige mål er for foråret:
– Jeg skal score en masse mål, så jeg kan bidrage med så mange point som muligt, vi skal have point-rekord her i SønderjyskE og det starter meget godt i dag.

Debutanten Simon Kroon fik også sat nogen ord på sin første trøje for de lyseblå løver:
– Vi starter godt ud, men derefter tager Randers over og bliver presset hårdt tilbage.
Så at vi kommer herfra med 1 point i dag er rigtig godt, Randers er et godt hold så vi er fint tilfredse.

En relativt tilfreds Jakob Michelsen er der at spore i et efterfølgende interview som kan ses her: http://bit.ly/1TFRr9F


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus