Søg

Yasmin Sieljacks forlænger med SønderjyskE

Per Jessen, 16. februar 2016, kl. 5:30

Håndboldtalentet Yasmin Sieljacks, der debuterede som kun 16årig for SønderjyskE, har underskrevet en kontrakt, som løber til sommeren 2018.
Cheftræner Olivera Kecman kan dermed glæde sig over, at klubben kan beholde stortalentet på holdkortet:
– Yasmin Sieljacks er sandsynligvis et af de største back talenter, der er opfostret i talentfabrikken i Rødekro (Rødekro IF, red.). Hun har et kæmpepotentiale, og jeg kan sagtens se hende som en fremtidig ligaprofil og med stor sandsynlighed også som landsholdsspiller. Andre klubber havde også set Yasmin Sieljaks´ potentiale, og vi er stolte over, at hun igen valgte SønderjyskE, understreger Olivera Kecman.

Den unge håndboldspiller har ellers været forfulgt af skader hele sæsonen:
– Yasmin har godt nok været uheldig i denne sæson. Hun brækkede først venstre arm i sommer, og kæmpede sig tilbage på holdet efter flere ugers genoptræning. Nu har hun så brækket højre arm, og skal starte forfra med genoptræningen. Det gør hun med stor entusiasme. Hun har bevist, at hun har talentet og viljen til at være med på liganiveau, og vi glæder os til at følge hendes videre udvikling i SønderjyskE, fastslår Olivera Kecman.

SønderjyskE har samtidigt ophævet kontrakten med højrefløjen, Nadja Nielsen.
– Nadja ønskede mere spilletid, og ville gerne søge nye udfordringer i en anden klub. Det respekterer vi naturligvis, og ønsker Nadja al mulig held og lykke i fremtiden, slutter Olivera Kecman.
Fakta Yasmin Sieljacks
Alder: 18 år (06.02. 2016)
Position: Bagspiller
Kontrakt: 2 år (30.06. 2018)
Trøjenr.: 3


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus