Søg

Ungdomslandsholdsspiller vender tilbage til SønderjyskE

Jacob Ravn, 30. maj 2019, kl. 5:30

19-årige Sofie Schelde-Rasmussen, der har fået en del af sin håndboldopdragelse i Rødekro-Aabenraa Håndbold, vender tilbage til SønderjyskE Damehåndbold efter et ophold i Skanderborg Håndbold.

SønderjyskE Damehåndbold har fået en meget spændende tilgang.

Det er ikke ofte, at SønderjyskE kan prale af landsholdsspillere, men 19-årige Sofie Schelde-Rasmussen spiller for det danske U19-landshold, og i næste sæson skal hun spille i lyseblåt i SønderjyskE.

Hun kender klubben, da hun spillede i samarbejdsklubben Rødekro-Aabenraa Håndbold, inden hun som 16-årig skiftede til Skanderborg Håndbold, men nu er hun altså tilbage i det sønderjyske.

– Det glæder mig, at et af stortalenterne fra vores område vender hjem. Hun er en spiller, der kender klubbens værdier, og hun kommer tilbage hertil som ungdomslandsholdsspiller og med ligakampe for Skanderborg, så det er en spiller med stort potentiale, siger sportschef Olivera Kecman.

– Hun er fremragende i forsvaret, men hun har også nogle spændende kompetencer i angrebsspillet, hvor hun er playmaker. Nu kommer hun hertil for at få et større ansvar, og jeg glæder mig til at hjælpe hende og flytte hende yderligere i hendes gode udvikling, siger Kecman.

Sofie Schelde-Rasmussen har fået en toårig kontrakt i SønderjyskE.

Sofie Schelde-Rasmussen i Skanderborg-trøjen. Nu skifter hun til den lyseblå SønderjyskE-trøje. 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus