Søg

Ungdomslandsholdsspiller til SønderjyskE Damehåndbold

Jacob Ravn, 26. juni 2020, kl. 5:30

18-årige Cecilie Bjerre, der har erfaring fra ungdomslandsholdene, skifter til SønderjyskE Damehåndbold på en toårig aftale.

Endnu en meget talentfuld håndboldpige har skrevet kontrakt med SønderjyskE Damehåndbold.

18-årige Cecilie Bjerre kommer med erfaring fra ungdomslandsholdene, og sidste sommer var hun en del af Danmarks trup ved U19-EM.

Det har været et stort ønske for sportschef og cheftræner Peter Nielsen at få tilknyttet det store håndboldtalent, og han har store forventninger til den hårdtskydende venstre back.

– Hun har nogle åbenlyse kompetencer i det offensive spil, og hun er utroligt godt skydende. Det har været vigtigt for mig at finde en spiller, som kan true fra distancen, så vi på den måde kan åbne et forsvar op og skabe mere plads til vores andre spillere.

– Vi skal udvikle hende til at blive bedre i det defensive arbejde, og hun skal lære at tage de rigtige beslutninger i kampens hede, men hun flytter til Aabenraa for at tage arbejdshandskerne på, og jeg tror, at hun vil komme til at udvikle sig godt i vores setup, siger Peter Nielsen.

Cecilie Bjerre ser frem til udfordringerne i SønderjyskE Damehåndbold.

– Jeg har valgt at spille i SønderjyskE, da klubbens ambitionsniveau stemmer godt overens med mit eget. Klubben har et seriøst træningsmiljø, og det er et miljø, som jeg godt kan se mig selv i, fordi det kan gavne min personlige udvikling både på og uden for banen. Samtidig glæder jeg mig til at blive en del af et spændende projekt med gode værdier og visioner for fremtiden, siger Cecilie Bjerre.

Den unge back har i år været ude med en alvorlig skade, men genoptræningen forløber planmæssigt, og det forventes, at hun er klar til kamp igen i september.

Cecilie Bjerre er i øvrigt datter af den tidligere landsholdsspiller og udenlandsprofessionelle Morten Bjerre.

Hun har senest spiller for GOG/Gudme HK.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus