Søg

En udekamp i Horsens venter

Kasper Poulsen, 4. december 2016, kl. 10:12

Optakt Horsens – SønderjyskE

Oprykkerne fra Horsens tager i dag i mod de lyseblå fra SønderjyskE. De indtager 10 . pladsen i stillingen, men har blot 4 point op til SønderjyskE. I deres sidste opgør tabte de blot med 1 mål ude til Fredericia, efter et opgør hvor de var langt bagefter i 1. halvleg, men for alvor fik kontakt i 2. halvleg og havde muligheden for at få uafgjort med et straffekast efter tid. Men endte med at tabe 25-24.

De har oprustet truppen rigtig godt efter deres oprykning til 1.division. Nye på holdet er Sofie Fynbo Larsen, som efter et år i Norge er vendt tilbage til barndomsklubben. Hun er deres topscorer med 43 mål i 10 kampe og er en playmaker som er yderst dygtig til at se sine egne chancer. Derudover er Iben Due Kristensen hentet tilbage til klubben og hun er yderst værdifuld for dem både i forsvarsspillet og angrebsspillet. Ny er også Janne Brandt Andersen som er hentet i Ringkøbing Håndbold og udfylder højre siden på holdet sammen med Pernille Lauritsen. Ellers er det værd at bemærke at de på stregen har fået tilgang fra Sverige i Märta Hedenquist. Hun har fysikken med sig og været en gevinst for holdet. Men den spiller som har udmærket sig på flotteste vis indtil videre må siges at være Frederikke Rasmussen i målet, som blot er 1. års senior, men alligevel formår gang på gang at holde et højt niveau i målet.

SønderjyskE er ramt af lidt skader og må i dagens kamp undvære Yasmin Sieljacks og Christina Tønder som er ude med skader. Derudover sidder Emily Baunsgaard og Ricka Gindrup stadigvæk ude. Til gengæld er der debut til Leonora Demaj som er startet op i klubben efter sit skifte fra Nykøbing Falster.

Kampen spilles kl.15.00 i Forum Horsens 2 søndag d.04.12. 

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus