Søg

Udeholdet tog de 2 point i Aabenraa

Kasper Poulsen, 19. februar 2017, kl. 11:58

SønderjyskE Damer – Ajax København 24-28 (13-16)

SønderjyskE Damer: Emma Kiellberg 7, Celina Hehnel Hansen 5, Camilla Nissen 5, Bech 3, Helena Løjborg 2, Frida Blohm 1, Emily Baunsgaard 1

Ajax København: Stine Frandsen 8, Ida-Marie Moesgaard Dahl 5, Cecilie Woller 5, Sascha Juul 4, Stine Eiberg Jørgensen 2, Cecilie Cederfeldt Johansen 2, Christina Krogshede 1, Cecilie Specht 1

Det blev som ventet en stor opgave da de lyseblå tog i mod udeholdet fra Ajax. De har været utrolig stabile i sæsonen indtil videre og har kun haft et par enkelte svipsere på hjemmebane.

Trods dette, så var det faktisk hjemmeholdet der startede bedst og havde flere gode perioder hvor man lagde et stort pres på udeholdet. Både ved føringen på 8-6 og 10-8 sad man med en god fornemmelse og følte at spillet flød. Men det blev kostbart at unge Yasmin Sieljacks blev skadet og at holdet i forvejen var ramt på ressourcerne.

Så det var de samme spillere der måtte trække et stort læs og det blev for alvor udstillet i slutningen i 1. halvleg, hvor Ajax med et par gode kontraaktioner fik bragt sig foran med 16-12 inden hjemmeholdet fik reduceret til pausestillingen 16-13.

Og det blev værre fra 2. halvlegs start da man sløsede bolden væk 2 gange i træk, hvilket blev straffet af Ajax til at bringe sig foran med 18-13! Herfra fik man dog stabiliseret spillet. Det offensive forsvar fra udeholdets side af, blev løst tilfredsstillende, men alt for mange gange udeblev scoringerne. Enten ved nogle gode aktioner i målet eller pga afslutninger som var under niveau.

Så selvom man flere gange havde mulighederne for at komme helt op, forspildte man de chancer det gav. Det blev derfor til en Ajax sejr på 28-24 og dermed er de yderst tæt på at have sikret sig oprykning til Håndboldligaen i næste sæson.

 

Næste kamp er på udebane mod Lyngby lørdag d.25.02 kl.14.30 i Lyngby-hallen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus