Søg

Uafgjort i spændende opgør

Kasper Poulsen, 26. marts 2017, kl. 22:07

Sønderjyske – Horsens 23-23 (12-11)

Sønderjyske: Emma Kiellberg 6, Nina Bech 4, Leonora Demaj 4, Celina Hansen 2, Frida Blohm 2, Camilla Nissen 2, Helena Løjborg 1, Rikke Hoffbeck Petersen 1 og Emily Baunsgaard 1

Horsens: Sofie Larsen 6, Pernille Baungaard Lauritsen 6, Mette Nielsen 4, Marta Hedenquist 4 og Janne Brandt Andersen 3

Det blev en rigtig gyser, da de lyseblå var i kamp mod Horsens. Det tegnede ellers til at blive en rigtig god lørdag eftermiddag, da hjemmeholdet bragte sig foran med 3-0 og 4-1. Det blev senere hen til 8-4 og alt så rigtig godt på dette tidspunkt. Men 4 straffekast til udeholdet og 2 udvisninger inden for blot 5 minutter ændrede fuldstændig kampens rytme.

Og frustrationen på en ellers flot 1. halvleg fra hjemmeholdets side af, var en scoring i sidste sekund fra Janne Brandt Andersen til pauseresultatet 12-11. Det var klart de lyseblå der havde været ovenpå igennem det meste af 1.halvleg, men alt for mange udvisninger og straffekast var faldet ud til Horsens fordel. Især Mette Brandt Nielsen havde voldt de lyseblå problemer og storspillede i perioder.

Men trods denne modgang, var det stadigvæk de lyseblå som startede bedst ud i 2.halvleg og bragte sig foran med 13-11. Men efter blot 3 minutters spil fortsatte slingrekursen omkring udvisninger og Helena Løjborg fik sin 3. udvisning og dermed rødt kort. Et kostbart tab for de lyseblå og dermed blev kampen fuldstændig åben.

Selvom tingene blev rettet til og man stadigvæk fightede forbilledligt, så var betingelserne blevet en anelse svære. Det stoppede dog ikke de lyseblå og man fik bragt sig foran med 20-18, 21-19 og 22-20. Men Horsens blev ved med at kæmpe sig tilbage og selvom SønderjyskE havde chancerne til at snuppe sejren, måtte man acceptere et uafgjort resultat på 23-23.

Bedst for udeholdet var Mette Brandt Nielsen, Sofie Fynbo og målmand Frederikke Rasmussen som stod en pragtkamp og var den reelle årsag til udeholdets point.

For hjemmeholdet var det især dejligt at se Rikke Hoffbeck Petersen tilbage på banen i 2. halvleg efter en lang skadespause. Hun sørgede også for at komme på måltavlen, samt trække et straffekast. Leonora Demaj satte nogle vigtige mål ind i 2. halvleg, mens Camilla Nissen strøg sig om med lidt assist.

Forsvaret med Celina Hansen og Emma Kiellberg så velorganiseret ud i store perioder af kampen, men det lykkes aldrig for de lyseblå at få det omsat til kontramål, som ellers normalt er en af holdets helt store styrker.

 

Næste kamp er søndag d.02.04 kl.16.00 på udebane i thansen.dk arena i Fredericia.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus