Søg

Turen går nord på

Kasper Poulsen, 10. marts 2017, kl. 13:47

Optakt Aalborg HK – SønderjyskE

Det er top mod bund der mødes lørdag i Nordjylland. Hjemmeholdet er officielt rykket ned fra 1.Division og kan spille fuldstændig frit. Derfor kan det ofte være en svær modstander at have med at gøre, da de ikke har noget pres over sig og har alt at vinde i sådan et opgør. I deres seneste hjemmekamp mod Horsens HK, endte de med at tabe kampen med 32-20, men hvad de fleste overser var at der faktisk stod 14-14 ved pausen. Så det er bestemt et hold der kæmper sin chance og især på hjemmebane ofte løfter niveauet.

På holdet finder man deres topscorer i bagkæden. Katrine Sondrup Poulsen har en fortid i Aalborg DH og har været godt spillende for Aalborg HK i denne sæson. Hun har et godt skud fra distancen og kan udfordre med hendes gennembrud. I det hele taget er holdet udmærker besat i bagkæden, hvor også Anne Hyldal Nielsen og Anne Sophie Bach Kristensen har deres styrker. De kommer med lidt skudkraft og vil meget gerne have spillet ind over midten, hvor de bedste afslutninger som regel opstår.

I målet har Pernille Brøndum Mortensen faktisk imponeret flot og været en god sidste skanse for holdet, trods de svære betingelser. Hun var ligeledes godt spillende sidste gang de lyseblå mødte Aalborg HK. Her endte det med en 29-18 sejr.

SønderjyskE skal følge op på den flotte indsats man viste i hjemmekampen mod DHG Odense og fortsætte den positive fremgang man har gang i.

Med blot 4 runder tilbage i turneringen begynder det virkelig at spidse til nu og 5 hold kæmper om 2. og 3. pladsen. Så hvert point tæller og derfor er indsatsen fra hver spiller ekstra vigtig, når man stadigvæk er presset på ressourcerne pga. skader.

 

Vi havde stor succes med skudene fra distancen sidste gang vi mødte Aalborg HK, uden vores angrebsspil dog var prangende. Vi mener også at vi kan få strammet op på kontrafasen og udnytte de styrker vi har her. Men det hele starter i forsvaret og først og fremmest spillernes hoveder. Vi vinder kun kampen, hvis vi viser i 2×30 minutter at vi er et bedre hold end modstanderen og dette skal vi være dygtige nok til at håndtere. Vi går ind i de sidste og afgørende kampe nu, og med os har vi en kæmpe motivation og en enestående fight, som skal være drivkraften i det der venter os. 

Assistenttræner Kasper Poulsen

 

Kampen spilles lørdag d.11.03.17 kl.13.00 i Idrætshallen Aalborg. 

 

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus