Søg

Trøjeauktion: Byd på trøjerne fra sidste sæson

Per Jessen, 10. november 2020, kl. 11:42

Så er vi klar med trøjeauktionen på SønderjyskE Damehåndbolds hjemmebanetrøjer fra sidste sæson. Auktionen afvikles på www.støtsønderjyske.dk.

Det er de lyseblå trøjer, men for Mitovic og Pavlovic er der dog tale om de sorte udebanetrøjer. Auktionerne slutter i løbet af aftenen onsdag den 18. november. Kan du ikke sidde klar ved tasterne, så er der mulighed for at lave et “maksimumbud”, hvor systemet automatisk byder for dig indtil dit maksimum. Bliver der budt inden for de sidste tre minutter af auktionen, så forlænges auktionen med fem minutter, indtil der er en vinder. Dermed har alle de samme betingelser for at få fingre i ønsketrøjen.

Der skal inde på www.støtsønderjyske.dk oprettes en bruger (mail eller Facebook-login) for at kunne byde. Opretter du med Facebook, så husk, at mails med info sendes til den mail, som du har på din Facebook-profil. Alle bud bliver anonymiseret, så almindelige brugere kun kan se et par bogstaver på den bydende person.

Mindstebud er 500 kr., og der skal minimum bydes 100 kr. over det aktuelle bud. Betaling senest 1. december til MobilePay 32712 eller bankoverførsel til Broager Sparekasse reg.nr. 9797 og konto 1192450 (angiv trøjenr. i besked). Virksomheder, der byder på trøjerne, kan få tilsendt faktura. Der følger et ægthedsbevis med trøjen, som kan afhentes på kontoret i Arena Aabenraa eller sendes – kontakt pj@soenderjyske.dk for mere info.

Vi glæder os til at modtage jeres bud og takker på forhånd for opbakning. Se mere på www.støtsønderjyske.dk.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus