Søg

Topscoreren udfordres i Quizzen

Kasper Poulsen, 30. marts 2016, kl. 9:55

SønderjyskE Quizzen

Quizzen har i dag besøg af SønderjyskEs bagspiller Susanne Madsen. En fynbo som har været forbi Esbjerg og nu er havnet i Sønderjylland. Men fra næste sæson er at finde på Fyn igen. Vi ved at hun vil sætte en stor ære i at klare sig godt i quizzen og efterlade sig et godt indtryk. Men vil det lykkes for hende?

 

1) SønderjyskE har fået en ny hjemmeside. Hvor mange forskellige rubrikker er der på forsiden? Det er irriterende, for jeg har lige været inde på siden og nu kan jeg selvfølgelig ikke huske det. Nu siger du rubrikker? Hmm. Jeg mener det er 5. Det bliver mit bud. Du gætter desværre forkert. Der er faktisk 7 rubrikker.

2) Hver spiller i truppen har skullet svare på nogle spørgsmål. Hvad fortæller Yasmin at hun laver i sin fritid? Yasmin? Hmm. Hun laver mange lektier, for hun passer jo sin skole 🙂 Tæller det? Men hvad laver hun ellers. Hun bor jo i Hjordkær ved jeg, så der er jo ikke de store muligheder. Jeg holder mig til lektierne. Ja det må være lektierne hun går op i 🙂 Vi må håbe at Yasmin også får lavet sine lektier 🙂 Men hun har faktisk givet udtryk for at hun er meget kreativ og bruger en del af sin fritid på at udfolde sig kreativt 🙂

3) Kan du nævne 3 af de 4 spillere som ligger i top 4 på assistlisten i Dame Ligaen? Ja Mulle. Øhh Neesgaard og Hagmann. Vent! Jeg skal lige tænke hvert hold igennem. Jeg bytter rundt. Mulle og Estavana skal være der. Og Anne Mette Hansen. Ja det holder jeg mig til. Mit endelig svar er Anne-Mette Hansen, Mulle og Estavana Polman. For pokker Madsen. Du skulle have holdt dig til din første indskydelse. For de spillere som ligger i top 4 er Mulle, Hagmann, Polman og Skov.

4) Hvad endte hjemmekampen mod Silkeborg-Voel? Min første indskydelse er 24-27. Ja selvfølgelig til Silkeborg. Det er rigtigt at Silkeborg-Voel vandt, men det rigtige svar var 27-29.

5) Hvilket hold i Dame Ligaen har suverænt det bedste forsvar, hvis man kigger på det antal mål de har lukket ind? Det er FC Midtjylland. Der er jeg bare sikker. Nu skal jeg passe på, men ja jeg holder fast i dem. Du rammer rigtigt her. Det er FC Midtjylland der har det klart bedste forsvar i Ligaen.

6) 3 spillere indtager i øjeblikket en delt 1. plads i Quizzen. Hvem er de 3? Det er i hvert fald ikke Stine Knudsen 🙂 Det må være Emma, Mie og Pernille. Jeg tror på dem. Du har helt ret i at det absolut ikke er Knudsen der fører quizzen 🙂 Og sørme så om du ikke rammer rigtigt igen. Det er nemlig Emma, Mie og Pernille der topper med 4 rigtige.

7) Hvilke spiller på vores hold er den største bisse? (har fået flest udvisninger) Det er Løjborg. Bauni ligger lige i røven af hende. Måske har de fået lige mange. Jeg tror på at det er Løj. Hun er vanvittig 🙂 Ja Løjborg er lidt af en bisse. Og du nævner faktisk top 2. For Bauni ligger lige efter hende på listen. Men svaret er rigtigt 🙂

Dermed ender Madsen med 3 rigtige svar og indtager nu en delt 4. plads i Quizzen.

 

Stillingen:

Emma 4 rigtige

Mie 4 rigtige

Pernille 4 rigtige

Susanne 3 rigtige

Sofie 3 rigtige

Ricka 3 rigtige

Nadia 3 rigtige

Emily 2 rigtige

Rikke 2 rigtige

Helena 1 rigtig


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus