Søg

Topscorer forlænger med SønderjyskE

Per Jessen, 29. marts 2019, kl. 5:30

Endnu en vigtig brik er faldet på plads til næste års hold. Topscorer Celina Hansen har forlænget sin kontrakt med SønderjyskE Damehåndbold.

Den hårdtarbejdende kulturbærer har underskrevet en to-årig aftale.

– Celina har gennem årene bøvlet en del med skader, men via hårdt arbejde har hun kæmpet sig tilbage, og hun kan nu se tilbage på en rigtig flot sæson, hvor hun har haft meget stor betydning for vores hold, siger cheftræner og sportschef Olivera Kecman.

Celina Hansen har været i aktion i alle sæsonens 20 kampe, og her er det som holdets topscorer blevet til 121 mål. Dermed overgår hun ganske markant sin egen rekord på 55 mål, som hun lavede i den lyseblå trøje i sæsonen 2015/16.

SønderjyskE er på andenpladsen i 1. Division som minimum sikret oprykningskampe til ligaen, men uanset om det hedder 1. Division eller liga efter sommerferien, så råder Olivera Kecman allerede nu over en række habile bagspillere til næste sæson. Ved siden af Celina Hansen er Leonora Demaj, Fatos Kucukyildiz og Caroline Rasmussen også på kontrakt næste sæson.

Celina Hansen og Co. spiller lørdag den 30. marts mod Gudme HK hjemme i Arena Aabenraa i den næstsidste runde af grundspillet. Der er kampstart kl. 15.30, og til kampen arrangeres der stor håndboldfest med masser af aktiviteter før og efter kampen, hvor der er gratis entré.

Fakta Celina Hehnel Hansen
Alder: 25 år (07.10.1993)
Position: Bagspiller
Kontrakt: 2 år (30.06.2021)
Tidligere klubber: Tarm-Foersum, HC Midtjylland, Slagelse FH, KIF Vejen, SønderjyskE, København Håndbold


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus