Søg

Topkamp i Arena Aabenraa på lørdag

Jacob Ravn, 8. november 2019, kl. 8:43

På lørdag gæster Ringkøbing Arena Aabenraa, når SønderjyskE spiller sæsonens ottende turneringskamp.

Tekst: Yasmin Solak

Efter en rigtig topkamp på udebane i Vendsyssel er det på lørdag tid til endnu en topkamp for SønderjyskE.

SønderjyskE møder de ubesejrede piger fra Ringkøbing på hjemmebane og er klar til et brag af en kamp. Det er nemlig rækkens nummer 2 og 3, der møder hinanden i Arena Aabenraa på lørdag.

– Vi skal have de meget fine takter med, vi viste i den seneste kamp mod Vendsyssel, og så har vi gennem ugen arbejdet på at få de urutinerede fejl sorteret væk. Vi har efter kampen i søndags fået rigtig godt styr på forsvaret, hvilket vi vil tage med til på lørdag. Af Ringkøbing forventer et fysisk stærkt hold, som vi skal matche og løbe en del med, siger SønderjyskE’s assistenttræner, Peter Nielsen.

– Vi har i løbet af ugen både restitueret og haft nogle gode træninger også specielt med fokus på det taktiske. Vendsyssel har nogle fysisk stærke spillere, der stiller store krav til vores forsvar, så der vil vi tage de gode takter med fra kampen i søndags. Angrebsmæssigt handler det om for os at få reduceret vores tekniske fejl og få scoret på vores chancer, så vi samtidig sørger for at få mindsket deres kontra og anden bølger, siger de sønderjyske bagspillere Leonora Demaj og Caroline Rasmussen.

– Vi glæder os utroligt meget til at komme tilbage på sporet igen, og vi elsker altid at spille på hjemmebane, slutter pigerne af.

Dette er assistenttræner Peter Nielsen helt enig i.

– Vi spiller jo på vores hjemmebane og går selvfølgelig ud fra, at vi skal have de to point til at blive her, siger Peter Nielsen.

Kom og støt pigerne, når det går løs på lørdag klokken 15.00 i Arena Aabenraa.

Køb billet til kampen her.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus