Søg

Topholdet blev presset

Copus, 18. februar 2016, kl. 10:00

Randers HK – SønderjyskE Damer 35-31 (18-16)

Randers HK :  Johanna Westberg 10, Linn Gossë 8, Camilla Dalby 6, Clara Monti Danielsson 4, Jane Schumacher 2 Rikke Vestergaard 2, Mie Højlund 2, Anne-Kathrine Danielsen 1

SønderjyskE Damer :   Stine Knudsen 7, Emma Kiellberg 5, Emily Baunsgaard 5, Helena Løjborg 4, Ricka Falk Gindrup 3, Susanne Madsen 3, Rikke Petersen 2, Pernille Johannsen 2

Det var en sand fornøjelse at følge de lyseblå fra SønderjyskE i udekampen mod storfavoritterne fra Randers. Der blev virkelig vist indsats og alle muligheder blev forfulgt.

Randers valgte i begyndelse af kampen at starte med et par af reservespillerne. Dette blev hurtigt ændret og derfra blev Randers presset hele vejen. Det var meget begrænset hvad hjemmeholdet kunne tillade sig at spare profiler, da SønderjyskE var i målhumør i dette opgør.

Hele 31 kasser blev der knaldet ind. Det højeste antal mål der er scoret mod Randers i denne sæson på deres hjemmebane. Det giver et godt indblik i den indsats der blev leveret offensivt.

I defensiven var det svært at holde Johanna Westberg og Line Gossë fra faget, da de var knivskarpe og omsatte alle chancer til mål. Selvom der blev forsøgt målmandsskift et par gange, var det svært at holde hjemmeholdet fra scoringer.

Til gengæld havde Randers selv kæmpe problemer i defensiven, hvor de lyseblå virkelig boltrede sig og fik sat den ene flotte angrebsåbning op efter den anden. Stine Knudsen viste gode aktioner på fløjen og var en evig kilde til uro, mens Emily Baunsgaard endnu engang kom med et fantastisk tempo.

Den eneste ærgrelse man gik til pause med, var at det ikke var de lyseblå der var i front. For man havde virkelig fortjent at føre efter en flot fremvisning i god håndbold. Men Randers var kyniske i de sidste 2 minutter, hvor de fik ændret stillingen til at kunne gå til pause foran med 18-16.

Havde man haft en fornemmelse af, at Randers nu ville køre sejren sikkert hjem, blev man overrasket. For der blev fightet på bedste vis i 2.halvleg og kun storspil af Camilla Dalby og lidt for mange straffekast til hjemmeholdet, gjorde en mærkbar forskel.

Emma Kiellberg leverede en flot 2.halvleg og sammen med holdkammeraterne kunne man bestemt være tilfredse med indsatsen. Det var Ligaens nummer 3 man havde utrolig godt fat på i en svær udebanekamp. Det var i hvert fald ikke at se, at man havde tabt med hele 14 mål på hjemmebane.

Man fik sluttet godt af og endte med at tabe kampen med 35-31. Måske ligger der en sejr og venter på pigerne, inden man efter sommerferien skal ned og spille 1.Division igen. Kampen gav i hvert fald ekstra tro på tingene og en bekræftelse i, at man som hold har lært utrolig meget i denne sæson.

Næste kamp er onsdag den 24. februar kl.19.00 mod Silkeborg-Voel i Aabenraa Idrætscenter.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus