Søg

To tophold mødes i Pokalen

Kasper Poulsen, 9. januar 2017, kl. 11:41

Optakt SGI Håndbold, Esbjerg (3.Division) – SønderjyskE (1.Division)

Det er to tophold i hver deres Division der mødes tirsdag aften i Esbjerg. Mens de lyseblå fra SønderjyskE frister en tilværelse i toppen af den danske 1.Division, er hjemmeholdet fra SGI Håndbold at finde i toppen af 3.Division.

Hjemmeholdet har spillet 12 kampe i 3.Division og vundet imponerende 11 kampe. De har fået samlet sig et ganske ungt hold og har ambitioner om at komme op i 2.Division. Til dette får de hjælp af deres dygtige U18 Pige hold fra DUH Esbjerg, som til dagligt spiller i den bedste ungdomsrække i Danmark.

Så modstanderen i denne pokalkamp er altså rugekassen for de måske kommende Team Esbjerg spillere. Da hele dette setup med SGI Håndbold og DUH Esbjerg, bl.a. er sat sammen for at gøre spillerne klar til engang at kunne trække Team Esbjerg trøjen over hovedet.

Så der venter de lyseblå en frisk udfordring i dette opgør.

SønderjyskE har til denne kamp selv to U18 spillere med i truppen. Nemlig den venstre håndet bagspiller Emma Skovmand (årgang 98), som har imponeret stort i denne sæson og nu får sin debut på 1.Divisions holdet. Hun spiller Højre Back.

Den anden spiller som får sin debut på 1.Divisions mandskabet er Camilla Hansen (årgang 99). Hun har ligeledes haft en flot sæson og skal nu prøves af på højeste niveau. Hun spiller venstre Back og har en imponerende skudstyrke herfra.

Et par af de etablerede spillere fra 1.Divisions mandskabet vil med alt sandsynlighed blive sparet i dette opgør, mens andre vil få chancen for at vise sig fra deres bedste side af.

 

Kampen spilles tirsdag d.10.01.17 kl.20.15 i Guldagerhallen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus