Søg

To point til SønderjyskE efter topkamp

Yasmin Solak, 13. januar 2020, kl. 21:19

Det blev til en sejr for SønderjyskE, da de tog turen til Ringkøbing i søndags og slog rækkens tophold. Kampen endte 23-20.

SønderjyskE kom i søndags godt tilbage på sporet, da de slog Ringkøbing med to mål i deres første kamp i år på udebane.

Pigerne kom hurtigt godt i gang, og allerede efter ni minutter førede vi med fire mål, da Helena Rut Örvarsdottir scorede til stillingen 6-2.

Den gode start holdt ved, og efter 19 minutters spil scorede Leonora Demaj til stillingen 11-3.

Den stabile start blev ført igennem hele første halvleg, og SønderjyskE gik til halvleg med dobbelt så mange mål som Ringkøbing med stillingen 14-7.

I starten af anden halvleg fik Ringkøbing taget en smule fra, dog havde SønderjyskE godt fat i kampen og efter 36 minutter scorede Rikke Hoffbeck til stillingen 16-10.

SønderjyskE holdt hele kampen igennem godt fat i sejren, og Ringkøbing kom aldrig tættere end to mål på sejren. I det sidste minut scorede Nina Bech til 23-20 og dermed sejr til SønderjyskE.

Bagspiller Caroline Amalie Rasmussen sætter nogle ord på sejren.

-Det var en helt fantastisk sejr at hive med hjem. Vi spiller en super flot første halvleg hvor Datzi (Dragana Petkovkska) lukker fuldstændigt af inde i målet. Hun har en stor andel af det store hul vi får slået i første halvleg. Vi er ikke mange spillere, og det handler derfor om at spille klogt og stå ekstra godt sammen. Netop en sejr som den her er med til at booste lidt ekstra energi og god stemning ind i truppen til at tage med videre til næste kamp, fortæller Caroline Rasmussen.

Kampens topscorer blev Rikke Hoffbeck med syv mål, efterfulgt af Leonora Demaj med seks mål.

SønderjyskE spiller næste kamp på lørdag den 18. Januar på udebane mod Gudme HK klokken 14:00.

Fakta

Kampen i tal

Ringkøbing – SønderjyskE 20-23 (7-14)

Mål, SønderjyskE: Rikke Hoffbeck 7, Leonora Demaj 6, Helena Rut Örvarsdottir 4, Sofie Schelde-Rasmussen 2, Nina Bech 2, Camilla Aastrup 1, Caroline Amalie Rasmussen 1.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus