To afgørende point til SønderjyskE

SønderjyskE fik i lørdags hevet to meget vigtige point hjem, da DHG mødte op i arenaen til et spændende håndboldopgør. Kampen endte 22-19.

I lørdags gæstede DHG Arena Aabenraa til endnu en vigtig håndboldkamp. Kampen var til SønderjyskE’s fordel, og de fik to gode point med hjem på kontoen.

Kampen startede skarpt ud for de sønderjyske piger, der kom foran 4-1 efter fire minutter af kampen, målet blev sat ind af Pernille Johannsen.

DHG kom da lidt mere ind på SønderjyskE, men pigerne formåede dog at få en god afstand igen, da Cecilie Bjerre scorede til stillingen 10-5 efter 16 minutters spil.

Det blev dog indledningen til en ti minutters lang målpause for SønderjyskE, og først efter 26 minutters spil satte Eline Osland bolden i mål til stillingen 11-11.

Første halvlegs sidste mål blev sat ind af Stella Muir, og SønderjyskE kunne dermed gå til pause med stillingen 13-11.

SønderjyskE kom godt fra anden halvlegs start, og et stærkt forsvar hos SønderjyskE, gjorde det svært for pigerne fra DHG. Efter 40 minutters spil satte Pernille Johannsen bolden i mål til stillingen 16-12.

Afstanden på fire mål til DHG formåede SønderjyskE at holde gennem det meste af anden halvleg, og med tre minutter tilbage af kampen satte Nina Bech bolden i mål til stillingen 21-16.

En hurtig slutspurt fra DHG fik dem tættere på SønderjyskE, dog kom sejren ikke i fare for de SønderjyskE piger, og kampens sidste mål blev sat ind af Lene Østergaard til slutresultatet 22-19.

Kampens topscorer blev Eline Osland og Pernille Johannsen begge med fire mål.

Fakta

Kampen i tal

SønderjyskE – DHG 22-19 (13-11)

Mål, SønderjyskE: Eline Osland 4, Pernille Johannsen 4, Sofie Schelde 3, Jackie Moreno 3, Ricka Gindrup 2, Stella Muir 2, Cecilie Bjerre 1, Lene Østergaard 1, Camilla Aastrup 1, Nina Bech 1.