Søg

Tingene fungerede ikke

claes, 15. februar 2016, kl. 10:12

SønderjyskE Damer – Nykøbing F Håndboldklub 22-34 (11-21)

SønderjyskE Damer:  Emily Baunsgaard 4, Ricka Falk Gindrup 3, Stine Knudsen 3, Pernille Johannsen 3, Susanne Madsen 3, Rikke Petersen 2, Emma Kiellberg 2, Helena Løjborg 1, Kristina Logvin 1

Nykøbing F Håndboldklub:  Kristina Kristiansen 11, Emelie Westberg 7, Mette Gravholt 7, Nanna Willumsen 3, Karoline De Souza 3, Nadja Mortensen 1 Deonise Fachinello 1, Mariana Costa 1

Det blev en 1. halvleg, hvor tingene blev gjort sværere end de var. Man savnede lidt den fight som pigerne ellers har været dygtige til at levere og uden den, er modstanderen simpelthen for dygtige i Ligaen.

Der var derfor ikke det store spænding i 1.halvleg hvor udeholdet fra Nykøbing Falster var dominerende. På lægterne fik de god opbakning fra deres supportere, som mødte talstærkt op til kampen og var med til at skabe en forrygende stemning i hallen.

Og der var god grund til at smile i Nykøbing Falster lejren, da de kunne gå til pause foran med 10 mål. Bestemt ikke tilfredsstillende for de lyseblå, men indsatsen afspejlede resultatet på måltavlen.

Derfor var det yderst tilfredsstillende at følge kampens udvikling i 2.halvleg, da de lyseblå her fik vist at der kan spilles god håndbold i Aabenraa Idrætscenter. Udeholdet følte sig tvunget til at spille igennem med deres profiler i 2.halvleg og trods dette, lykkedes det hjemmeholdet at få reduceret og skabe ny gejst blandt publikum.

11776
Sofie Svarrer stod en flot 2. halvleg


Her var det især værd at bemærke den unge Cecilie Brandt som udmærkede sig på Højre Back og stod bag flere flotte assist. Emily Baunsgaard strålede på banen og fik vist at hun bare bliver bedre og bedre. Mens Pernille Johannsen fik sat nogle mål ind og kæmpede sig flot op efter en svær start på kampen.

11. Pernille Johannsen
Pernille Johannsen viste fornemt spil i 2.halvleg

Holdets anfører Rikke Petersen fortsætter hendes fremgang og kom endnu engang på måltavlen. Dejligt at se hende med stor gejst og godt med selvtillid.

Og så var der debut til U18 holdets anfører Lea Rømer, som fik spilletid i slutfasen og fik lov til at snuse lidt til det som venter forude.

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus