Søg

Talentfuld målvogter til SønderjyskE Damehåndbold

Jacob Ravn, 1. juni 2020, kl. 5:30

SønderjyskE Damehåndbold har skrevet kontrakt med målvogter Alberte Stenderup Rasmussen, der senest har spillet for Gudme HK.

SønderjyskE Damehåndbold har nu målmandsduoen på plads til den kommende sæson.

Tidligere har Johanne Bagger Graugaard forlænget sin kontrakt, og nu har klubben også lavet en toårig aftale med Alberte Stenderup Rasmussen, der senest har vogtet målet for Gudme HK i 1. division.

SønderjyskE’s sportchef og cheftræner, Peter Nielsen, glæder sig over, at det er lykkedes at hente den 22-årige målvogter til Aabenraa.

– Det er en målmand, vi kender fra kampene i 1. division, og vi har haft det svært mod hende, de gange vi har spillet over for hende. Vi får en målmand, som trods sin unge alder står med en god ro og som har et godt samarbejde med forsvaret. Hun har et godt blik for spillet og er hurtig til at få sat bolden i gang, og det passer godt til den måde, vi gerne vil spille på.

– Efter vores samtaler er jeg også sikker på, at vi får en målmand for fremtiden, for hun har et spændende potentiale, som hun kan udvikle i vores gode miljø. Jeg glæder mig til at se hende i SønderjyskE og følge hendes udvikling de kommende sæsoner, siger Peter Nielsen.

Alberte Stenderup Rasmussen ser frem til at møde ind i Arena Aabenraa efter sommerferien.

– Siden jeg var lille, har SønderjyskE for mig stået som en stærk klub, og jeg har altid glædet mig til at skulle møde holdet. Jeg ser derfor frem til at blive en del af det seriøse miljø, der er i klubben.

– Jeg glæder mig til at blive en del af et stærkt team og udvikle mig som håndboldspiller sammen med nogle virkelig dygtige holdkammerater. Jeg kommer med en masse gejst, og jeg ser frem til mange gode oplevelser sammen med tilskuerne i Arena Aabenraa, siger Alberte Stenderup Rasmussen. 

FAKTA
Navn:
Alberte Stenderup Rasmussen
Position: Målvogter
Født: 16. oktober 1997 (22 år)
Tidligere klubber: Ribe HK, Team Esbjerg, Fredericia HK, Gudme HK

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus