Søg

Talentfuld kvintet i SønderjyskE-truppen

Per Jessen, 9. juni 2016, kl. 5:30

Talentarbejdet blomstrer i SønderjyskE Damehåndbold, hvor truppen til den kommende sæson i 1. Division bliver krydret med fem talentfulde teenagere, der alle har optrådt for Sønderjyske Ungdoms talentfulde U18-hold.

De fem årgang 1997-spillere er Lea Haaning Rømer, Rikke Hoffbeck Petersen, Cecilie Brandt, Annika Slaikjer Hansen og Anne-Mette Breinholt. Kvintetten har været en vigtig del af Sønderjyske Ungdoms U18-hold, men samtidig også snust til seniorholdet – både i enkelte kampe og ikke mindst til den daglige træning.

– Jeg er både glad og stolt over, at vi nu ser det synlige resultat af det gode samarbejde med U18-holdet. Spillerne har været en del af træningskulturen i SønderjyskE og på kroppen mærket, hvad der kræves for at tage det næste skridt, siger cheftræner og sportschef Olivera Kecman.

Her en kort præsentation af de fem talenter:

Lea Haaning Rømer

En kompakt stregspiller, som både forsvarsmæssigt og angrebsmæssigt har nogle vigtige kvaliteter, som vil kunne videreudvikles. Hun fik debut på SønderjyskE’s ligahold i den forløbne sæson.

Årgang: 1997
Tidligere klubber: Rødekro IF, Balle Idrætsefterskole, Sønderjyske Ungdom
Position: Stregspiller


Rikke Hoffbeck Petersen

En hurtig fløjspiller, som er gennembrudsstærk og træningsivrig. Hun har igennem de to seneste sæsoner været topscorer på U18-holdet. Hun fik debut på SønderjyskE’s ligahold sidste sæson.

Årgang: 1997
Tidligere klubber: Dybbøl, SINE, Sønderjyske Ungdom
Position: Venstre fløj


Cecilie Brandt

En fintestærk spiller, som kan spille både back og fløj. Hun har et hurtigt antrit og evner temposkiftet bedre end de fleste. Hun fik en række kampe på SønderjyskE’s ligahold sidste sæson.

Årgang: 1997
Tidligere klubber: Fredericia HK og Sønderjyske Ungdom
Position: Højre fløj og højre back


Annika Slaikjer Hansen

En skudstærk bagspiller, som også har kvaliteter i det defensive. Hun har været ude med skader i en længere periode, men er stærkt på vej tilbage. Hun fik debut på SønderjyskE’s ligahold i slutningen af sidste sæson.

Årgang: 1997
Tidligere klubber: Dybbøl, Rødekro IF, FCM og Sønderjyske Ungdom
Position: Venstre back


Anne-Mette Breinholt

En arbejdsom målmand, som er målrettet og indstillet på at blive udfordret på højeste niveau. Hun har været sat ud af spillet de seneste par måneder grundet sygdom, men er snart tilbage på banen igen.

Årgang: 1997
Tidligere klubber: DUH Esbjerg og Sønderjyske Ungdom
Position: Målmand


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus