Søg

Talentfuld højre back til SønderjyskE Damehåndbold

Jacob Ravn, 21. maj 2020, kl. 5:30

SønderjyskE Damehåndbold har lavet en toårig aftale med den eftertragtede ungdomslandsholdsspiller Clara Skyum Thomsen.

SønderjyskE Damehåndbold har fået tilknyttet endnu et spændende navn til holdkortet.

18-årige Clara Skyum Thomsen får de næste to sæsoner hjemmebane i Arena Aabenraa, og cheftræner og sportschef Peter Nielsen er meget tilfreds med, at det er lykkedes at hente den eftertragtede ungdomslandsholdsspiller til SønderjyskE.

– Vi har været heldige og dygtige til at kapre et af landets allerstørste talenter. Hun havde tilbud fra flere ligaklubber, men hun har valgt at spille i den lyseblå farve, og det er jeg meget glad for.

– Under vores samtaler stod det hurtigt klart for mig, at hun er en utroligt ambitiøs og dedikeret pige, og selv om hun kun er 18 år, er hun allerede en etableret 1. divisionsspiller, der kan begå sig i begge ender af banen.

– Hun er opvokset i klubber med gode miljøer, så hun er derfor ikke ukendt med at skulle skabe en kultur, hvilket både kommer SønderjyskE og ungdomsafdelingen i Rødekro til gode. Jeg glæder mig til at se hende udvikle sig i vores professionelle omgivelser med fysisk træner, morgentræning og fokus på den individuelle træning og udvikling, siger Peter Nielsen.

Det er også træningsmiljøet, som Clara Skyum Thomsen fremhæver som en væsentlig årsag til sit skifte til SønderjyskE.

– Jeg har valgt SønderjyskE, da klubbens ambitionsniveau stemmer godt overens med mit eget, og dens set up giver gode muligheder for min personlige udvikling både på og udenfor banen. Jeg har hørt gode ting om klubben, og jeg blev også tiltrukket af den træningsmoral, som er blevet beskrevet for mig.

– Jeg vil bidrage alt, hvad jeg kan til holdet i håb om, at vi sammen kan få indfriet vores ambitioner. Udover det håndboldmæssige ønsker jeg også at udvikle mig både fysisk og mentalt, hvilket jeg tror på vil blive en realitet i klubben, siger Clara Skyum Thomsen.

FAKTA
Navn: Clara Skyum Thomsen
Position: Højre back
Født: 27. august 2001 (18 år)
Tidligere klubber: NGIF, HIK, GOG
Landskampe: 14 Y- og 13 U-landskampe


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus