Søg

En stor opgave venter forude

Kasper Poulsen, 27. januar 2017, kl. 9:37

Optakt TMS Ringsted – SønderjyskE

Lørdag morgen rejser de SønderjyskE mod Øst, for her venter TMS Ringsted på dem. Hjemmeholdet fra TMS Ringsted hænger stadigvæk på i kampen om top 3 og har hårdt brug for en sejr, hvis dette skal lykkes. De ligger p.t. på 6. pladsen med 3 point op til 3. pladsen.

Det første opgør mellem SønderjyskE og TMS Ringsted endte med en lyseblå sejr på 29-28. Det var et åbent kamp, som først blev afgjort helt til sidst. Begge hold kæmpede hårdt for sejren og med blot 5 minutter tilbage af kampen, førte TMS Ringsted faktisk med 27-26. Så de lyseblå ved hvad der venter dem.

På TMS Ringsted holdet finder man på Højre Back Caroline Rasmussen. Hun er en godt skydende venstre håndet bagspiller, som har haft stor succes med skud fra distancen og er holdets topscorer. Hun laver i gennemsnit 5 mål pr kamp. Herefter følger den hurtige og vakse bagspiller Amanda Dahl, som voldte SønderjyskE store problemer sidst og er ekstremt dygtig til at søge gennembruddene og tage de kloge skud. På venstre fløjen finder man også deres bedste kontrasspiller i Trine Mortensen, som har haft stor betydning for deres spillestil. Inde på stregen finder man den rutinerede Liza Stokholm Olsen, som både binder forsvaret sammen og er en stærk stregspiller i offensiven også.

TMS Ringsted spiller noget hurtigt bold og vil ligesom de lyseblå, meget gerne have gang i tempospillet. Så der venter publikum en rigtig god kamp og to hold der vil give alt for sejren.

Det bliver afgørende for os, at vi får fat forsvarsmæssigt og kan tage styringen i kontrafasen. Da begge hold med alt sandsynlighed vil satse på at vinde denne duel. Vi er opmærksomme på at vi skal op mod en modstander, som hurtigt kan få vendt et truende nederlag til sejr, da de er risikovillige og spiller frisk til den. Derfor handler det meget for os om at bruge de nødvendige ressourcer og få minimeret de perioder, hvor hjemmeholdet har overtaget. Vi er indstillet på at det er kamp, som kan blive afgjort helt til sidst og vil derfor tage vores forbehold for dette.

Assistenttræner Kasper Poulsen

 

Kampen spilles lørdag d.28.01 kl.14.00 i Dansk Kabel TV Arena.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus