Søg

Stjernespiller til SønderjyskE

Jacob Ravn, 30. oktober 2018, kl. 5:30

Szabina Mayer, der blandt andet har fire slutrunder og en Champions League-finale på sit cv, skal hjælpe SønderjyskE Damehåndbold i resten af sæsonen.

Hun har deltaget i to VM-slutrunder og i to EM-slutrunder.

Hun har været i Champions League-finalen sammen med storholdet Györ.

Ungarske Szabina Mayer har prøvet lidt af hvert og har spillet på de største scener, og i resten af sæsonen er det altså SønderjyskE Damehåndbold, der får fornøjelsen af den 30-årige stregspiller.

Sportschef Olivera Kecman er godt klar over, at hun har lavet et regulært scoop.

– Det er det største navn og det bedste cv, der nogen sinde har været i SønderjyskE Damehåndbold. Hun har mange kampe fra internationalt topniveau for både landshold og klubhold, så vi er glade og stolte over, at vi kan tiltrække sådan en profil, siger sportschef Olivera Kecman.

Når det nu er lykkedes at hente sådan en kapacitet til klubben, skyldes det en blanding af godt netværk og en smule held.

– Det er sket via nogle af mine gode kontakter, men vi har også været lidt heldige. Hun stod pludselig uden kontrakt i Frankrig, og hun kunne godt se, at vi står med et spændende projekt i SønderjyskE, og derfor har begge parter været positive for, at det her kunne lykkes, siger Kecman.

– Hun kommer med en fantastisk individuel kvalitet, og med hendes fysik og erfaring kommer hun til at løfte hele holdet, siger sportschefen.

Szabina Mayer er uddannet på Györs håndboldakademi og spillede også sine første år i seniorkarrieren for den ungarske storklub. Hun var blandt andet med, da Györ i 2009 spillede Champions League-finale mod Viborg.

Siden har hun været i en række andre ungarske klubber, inden hun skiftede til Nantes i den franske liga før denne sæson.

Her er hun blevet løst fra sin kontrakt, så hun nu kan skifte til SønderjyskE, hvor hun ser frem til lidt anderledes udfordringer, end hun har været vant til.

– Jeg så SønderjyskE’s kamp mod Horsens, og jeg synes, at den danske 1. division mindst er lige så god som bunden af den ungarske liga. Jeg glæder mig meget til at spille i Danmark og her i SønderjyskE, siger Szabina Mayer.

– Jeg kan hjælpe med min rutine, og jeg har klart mine største kompetencer i angrebsspillet, siger SønderjyskE’s nye stregspiller.

Szabina Mayer får debut i SønderjyskE-trøjen, når holdet på lørdag møder Oddense-Otting Håndbold på udebane.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus