Søg

Stærke makedonere forlænger i SønderjyskE

Jacob Ravn, 16. april 2019, kl. 11:00

Fløjspiller Sara Mitova og målmand Dragana Petkovska tager endnu en sæson i SønderjyskE Damehåndbold.

SønderjyskE Damehåndbold ligger lige nu og slås for at rykke op i håndboldligaen, men uanset om missionen lykkes, eller om den står på endnu en sæson i 1. division efter sommerferien, bliver det med to stærke makedonere på holdkortet.

Fløjspiller Sara Mitova og målmand Dragana Petkovska har underskrevet nye kontrakter, der gælder for næste sæson.

Sportschef Olivera Kecman glæder sig over, at hun også fremover råder over de to 22-årige makedonere.

– Vi er stærkt besat på venstre fløj, hvor Sara Mitova og Rikke Hoffbeck sammen udgør en fantastisk duo. De har forskellige kompetencer, og Sara bidrager især med sin kreativitet i spillet. Jeg glæder mig til at arbejde videre med dem, og det vil være en drøm at have sådan en konstellation på alle positioner, siger Olivera Kecman.

– I målet har Dragana Petkovska været afgørende for os i mange af vores sejre i denne sæson, og hun har virkelig vist et højt niveau. Hun er stærk mand-mand, er aggressiv og stærk og vogter målet på en måde, der passer godt til vores forsvar. Nu er hun også blevet bedre tilpasset spillestilen i Danmark, og jeg tror, hun bliver en stor profil for os i næste sæson, siger Kecman.

Sara Mitova og Dragana Petkovska skal onsdag 19.00 forsøge at holde liv i ligadrømmen, når SønderjyskE på udebane møder Bjerringbro FH.

Sara Mitova og Dragana Petkovska spiller også i SønderjyskE Damehåndbold i næste sæson.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus