Søg

Stærk stregkriger til SønderjyskE Damehåndbold

Jacob Ravn, 8. juli 2020, kl. 5:30

Den unge stregspiller Alberte Kristensen har lavet en toårig aftale med SønderjyskE Damehåndbold.

SønderjyskE Damehåndbold har fundet endnu en spiller, der skal tage de hårde kampe inde på stregen.

19-årige Alberte Kristensen, der senest har spillet for DHG, har lavet en toårig aftale, og sportschef og cheftræner Peter Nielsen glæder sig over, at han fremover kan råde over den unge og stærke stregspiller.

– Hun er endnu en af de unge spillere, som vi har mødt i sidste sæson, og hun kan virkelig fighte og slås for holdet. Vi får en spiller, der synes, det er fedt at spille hårdt, og hun forstår at skabe respekt omkring sig selv i det defensive.

– Hun er meget dygtig til at sætte screeninger ind og skabe plads til sig selv og holdkammeraterne, og da hun angrebsmæssigt er en anden type end Camilla Aastrup, kan vi bygge spillet lidt forskelligt op i forhold til, hvem vi har på stregen.

– Hun flytter til Aabenraa de næste to år for at give håndbolden fuld fokus, så vi får en spiller, som vil det hundrede procent, og det er en god forudsætning for, at det vil lykkes, siger Peter Nielsen.

Alberte Kristensen glæder sig til at komme til SønderjyskE og Aabenraa.

– Jeg har valgt SønderjyskE, fordi det nye setup lyder tiltrækkende, og holdet har ambitioner og et godt træningsmiljø. Det er en ung og spændende trup, og jeg vil hurtigt kunne glide ind på holdet, hvor der er mange jævnaldrende. Jeg glæder mig til at flytte til Aabenraa og møde alle de nye mennesker, og jeg glæder mig til at komme i gang med at spille for SønderjyskE i næste sæson, siger Alberte Kristensen.

FAKTA
Navn: Alberte Andrea Kristensen
Position: Stregspiller
Alder: 19 år
Tidligere klubber: Otterup, Odense Håndbold, DHG


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus