Søg

Spændende svensk fløjspiller til SønderjyskE Damehåndbold

Jacob Ravn, 5. juni 2020, kl. 5:30

Den svenske ungdomslandsholdsspiller Jackie Moreno skal styrke SønderjyskE Damehåndbold på venstre fløj.

SønderjyskE Damehåndbold har været ”hinsidan” for at hente en meget spændende spiller til klubben.

19-årige Jackie Moreno, der senest har spillet for Skuru IK, har spillet 26 ungdomslandskampe for Sverige, og fremover er det altså SønderjyskE, der får glæde af svenskerens styrke på venstre fløj.

Sportschef og cheftræner Peter Nielsen er da også meget glad for, at det er lykkedes at hente Jackie Moreno til klubben.

– Hun er et meget stort talent, og hun er en super spændende spiller, som passer perfekt ind i vores spilfilosofi. I sit forsvarsarbejde er hun utroligt godt skolet på fløj-positionen, men hun kan også gå ud og dække fremme i en 5-1-formation i en dejlig aggressiv stil. Hun er skarp i kontraspillet og dygtig til at indgå i spillet, da hun er tidligere bagspiller.

– Det er faktisk kun to år siden, at hun blev rykket ud på fløjen, men hun har alligevel spillet 26 ungdomslandskampe som venstre fløj, og det viser bare, at det er en spiller med store udviklingsmuligheder. Vi får i hvert fald en spiller, som bare vil håndbold 100 procent, og jeg tror, hun vil udvikle sig godt i vores setup, siger Peter Nielsen.

Den unge svensker ser frem til at udvikle sig i de nye omgivelser i Aabenraa.

– Jeg har store forventninger til mit skifte til SønderjyskE, og jeg glæder mig utroligt meget. Det kommer til at udvikle mig både på banen og uden for, at jeg nu flytter til Danmark. Min målsætning for sæsonen er at bidrage med en god portion vindermentalitet og hjælpe holdet til at få en placering i toppen af tabellen.

– Jeg har valgt SønderjyskE, fordi det er et spændende projekt, klubben har gang i med nye spillere og trænere. Jeg ser frem til at prøve min spillestil af i dansk håndbold – og så glæder jeg mig til at lære at snakke dansk, siger hun med et smil.

Jackie Moreno har fået en toårig kontrakt.

FAKTA
Navn: Jackie Moreno
Position: Venstre fløj
Land: Sverige
Født: 16. februar 2001 (19 år)
Landskampe: 26 ungdomslandskampe
Tidligere klubber: Gustavsbergs HK og Skuru IK


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus