Søg

SønderjyskE vandt endnu en vigtig kamp

Yasmin Solak, 9. marts 2020, kl. 18:14

Det blev til en vigtig sejr for SønderjyskE da de søndag slog Hadsten Håndbold, hjemme i arenaen, med tre mål. Kampen endte 29-26.

 I søndags tog SønderjyskE imod Hadsten Håndbold i arenaen. SønderjyskE vandt kampen og er nu fortsat i top tre i første divisionen.

SønderjyskE startede godt ud og kom hurtigt foran 4-1 efter et mål fra Camilla Aastrup.

Pigerne fortsatte det gode spil og efter 17 minutter Sofie Schelde-Rasmussen til stillingen 12-5.

Resten af første halvleg skiftedes de to hold til at score målene. Første halvlegs sidste mål blev sat ind af Caroline Amalie Rasmussen til stillingen 16-11.

I anden halvleg tog SønderjyskE stadig godt fra, og efter 38 minutters spil scorede Camilla Aastrup til stillingen 21-13.

Hadsten begyndte da at tage lidt fra, og efter 49 minutter scorede Nina Bech til 26-19.

SønderjyskE scorede sit sidste mål da der stadig var seks minutter tilbage af kampen, til stillingen 29-23. Hadsten fik så til slut tre mål på stribe, men sejren var aldrig i fare og kampen endte 29-26.

Venstre fløj Rikke Hoffbeck sætter nogle ord på den vigtige sejr.

-Vi får en super god start på kampen, hvor det hele lykkedes. I perioder spiller vi virkelig flot håndbold, og i andre perioder bliver det utrolig kaotisk, men sejren var man aldrig i tvivl om. Det var to meget vigtige point, og vi ser frem til topkamp mod Roskilde på lørdag, fortæller Rikke Hoffbeck.

Kampens topscorer blev Nina Bech med seks mål.

SønderjyskE spiller næste kamp på udebane mod Roskilde Håndbold på lørdag klokken 15:00.

Fakta

Kampen i tal

SønderjyskE – Hadsten 29-26 (16-11)

Mål, SønderjyskE: Nina Bech 6, Helena Rut Örvarsdottir 5, Sofie Schelde-Rasmussen 5, Camilla Aastrup 5, Caroline Amalie Rasmussen 4, Rikke Hoffbeck 3, Leonora Demaj 1.

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus