Søg

SønderjyskE er ude af Pokalen

Kasper Poulsen, 26. august 2017, kl. 13:02

1/8 dels finale Santander Cup

Sønderjyske (1.Division) – Viborg HK (Dame Ligaen) 19-30 (12-17)

Sønderjyske: Emma Kiellberg 7, Leonora Demaj 4, Celina Hehnel Hansen 3, Pernille Johannsen 1, Rikke Hoffbeck 1, Caroline Amalie Rasmussen 1

Viborg: Stine Bodholt Nielsen 6, Ann Grete Nørgaard 6, Sanna Van Olphen 4, Kristina Jørgensen 3, Nikoline Skals Lundgreen 2, Line Haugsted 2, Amalie Grøn Hansen 2, Line Uno 2, Carin Strömberg 1, Natasha Nolevska 1, Anne-sofie Filtenborg Nielsen 1

 

Det var på forhånd givet at det var en svær opgave der ventede de SønderjyskE Damer. Liga holdet fra Viborg HK mødte op i stærkeste opstilling og havde bestemt ikke sig at dette skulle blive en spændende kamp. Men selvom hjemmeholdet måtte stille op uden anfører Helena Løjborg, som endnu ikke er 100 % og en Emily Baunsgaard som tripper i kulissen for at komme tilbage på banen, så var det faktisk noget forrygende håndbold de lyseblå piger diskede op med de første 15 minutter af kampen.

Emma Kiellberg havde fået indstillet kanonen og var en fornøjelse at følge, mens Celina Hansen sled og slæbte og sørgede for mange gode aktioner. Dette førte til en stilling på 7-7 og en helt lige start på kampen. men stille og roligt fik udeholdet bedre tag om kampen og trak lidt fra. Med lidt mere skarphed i enkelte situationer kunne der godt være skabt mere spænding om resultatet i 1. halvleg, men man måtte gå til pause bagud med 17-12.

Især Stine Bodholt Nielsen havde voldt hjemmeholdet store problemer på stregen, hvor hun var forrygende spillende.

I 2. halvleg blev kræfterne ligeså tømt ud ved hjemmeholdet, mens Viborg udnyttede deres kontrafase til at sikre sig en god sejr. For de lyseblå var det især Leonora Demaj som var bedst spillende i 2. halvleg og fik sat nogle flotte mål ind.

Line Uno blev efter kampen kåret til kampens bedste spiller.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus