SønderjyskE tabte tæt kamp på udebane

Det blev desværre ikke til to point for SønderjyskE, da de i lørdags tog turen til TMS, Ringsted for at spille endnu en turneringskamp. Kampen endte 29-27.

SønderjyskE fik desværre ikke forlænget den ellers flotte sejrsstime på hele seks sejre, da de lørdag tog turen til TMS, Ringsted.

Fra kampens start, stod det meget lige til mellem de to hold, og holdene skiftedes til at score målene. Dog var Ringsted hele tiden et enkelt mål foran, og efter syv minutters spil scorede Jackie Moreno til stillingen 4-5.

SønderjyskE havde en smule svært ved at knække TMS, Ringsted i forsvaret, og kampen forløb sig meget jævnt mellem de to hold.

SønderjyskE kom tættere på Ringsted i slutningen af første halvleg, og SønderjyskE’s sidste mål inden pausen blev sat ind af Cecilie Bjerre til stillingen 15-15.

Anden halvleg startede igen meget jævnt ud og pigerne var igen et mål bagud, som de hele tiden skulle hente. Efter 44 minutters spil scorede Sofie Schelde til stillingen 22-21.

Med fem minutter tilbage af kampen scorede Cecilie Bjerre til stillingen 26-26, dog formåede TMS, Ringsted at sætte to mål ind i træk hos SønderjyskE, hvilket bragte SønderjyskE bagud, med to minutter tilbage af kampen.

Det blev desværre ikke til en sejr, og SønderjyskE’s sidste mål blev sat ind af Camilla Aastrup, og kampen slutresultat blev 29-27.

Kampens topscorer blev Cecilie Bjerre med 8 mål.

Fakta

Kampen i tal

TMS, Ringsted – SønderjyskE 29-27 (15-15)

Mål, SønderjyskE: Cecilie Bjerre 8, Eline Osland 5, Camilla Aastrup 4, Jackie Moreno 4, Pernille Johannsen 3, Lene Østergaard 2, Sofie Schelde 1.

Lørdag D. 24. Februar 14:00