Søg

SønderjyskE tabte første hjemmebanekamp.

Yasmin Solak, 13. september 2020, kl. 19:13

 Efter en ellers tæt kamp mod EH Aalborg blev det desværre til et nederlag, da Aalborg gæstede arenaen i søndags. Kampen endte 18-22.

SønderjyskE formåede ikke at hive to vigtige point hjem i søndags, da pokalrivalerne fra EH Aalborg troppede op i arenaen, til pigernes første turneringskamp på hjemmebane.

Kampen startede en smule målfattigt ud for SønderjyskE, efter otte minutters spil scorede Camilla Aastrup til stillingen 3-5, og vi var dermed bagud med to.

Dog fik SønderjyskE hurtigt taget fra igen, og da der var spillet 19 minutter scorede Eline Osland til 8-8.

Det blev dog indledningen til en otte minutters målpause for SønderjyskE men også et stærkt forsvar, og pigerne gik til pause med stillingen 10-11, og dermed bagud med en.

Anden halvleg startede nogenlunde jævnt ud, dog holdt EH Aalborg stadig føringen, og efter 43 minutters spil satte Eline Osland igen bolden ind, til stillingen 14-16.

Pigerne formåede at holde sig inde i kampen selvom der ikke blev sat mange bolde ind, og da der var tre minutter tilbage af kampen scorede Rebecca Sønderskov til stillingen 17-19.

Camilla Aastrup satte SønderjyskE’s sidste mål ind da der var to minutter tilbage af kampen, og slutresultatet blev 18-22. Dermed en firemålssejr til EH Aalborg.

Kampens topscorer blev Eline Osland med fem mål

Playmaker Sofie Schelde sætter nogle ord på kampen.

-Jeg står med en underlig tom fornemmelse efter kampen, følelsen af at vi ikke rigtig ved hvad der gik galt, jeg synes egentligt vi dækkede fint op med et solidt forsvar, men vi fik ikke rigtigt nok ud af det. Vi løb ikke særligt mange kontra, og fik ikke sat nok bolde ind. Vi kæmper med fight og hvad vi har, det blev dog lidt en speciel kamp, da vi har en del udvisninger, og dermed spillede det meste af kampen i undertal, så ja, jeg følte egentligt det var en underlig kamp, fortæller Sofie Schelde.

SønderjyskE spiller næste kamp på udebane mod DHG Odense på lørdag klokken 14:00.

Fakta

Kampen i tal

SønderjyskE – EH Aalborg 18-22 (10-11)

Mål, SønderjyskE: Eline Osland 5, Pernille Johannsen 4, Camilla Aastrup 4, Clara Thomsen 1, Sofie Schelde 1, Mia Mols 1, Jackie Moreno 1, Rebecca Sønderskov 1


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus