SønderjyskE spillede sejrsikker kamp

SønderjyskE formåede at holde sejrsstimen da de fredag spillede en overlegen kamp mod Gudme HK. Kampen endte 30-22.

De sønderjyske piger hev endnu engang to point hjem, da de søndag slog Gudme HK på hjemmebane, slutresultatet blev 30-22.

Kampen startede meget jævnt ud. Holdene spillede begge jævnbyrdigt, men Sønderjyske trak hurtigt fra med overlegent spil. Efter ni minutters spil satte Sofie Schelde et mål ind til stillingen 4-3.

SønderjyskE viste et stabilt forsvar og Gudme HK holdt en målpause på mere end ti minutter, hvilket gav SønderjyskE et kæmpe forspring, og de gik til pause med stillingen 16-8.

Anden halvleg startede skarpt ud for SønderjyskE, et godt kontraspil sørgede for den stabile føring, og efter 39 minutters spil satte Louise Andresen et mål ind til stillingen 22-11.

Kampen fortsatte meget jævnt og holdene scorede mål på skift. Med otte minutter tilbage af kampen scorede Eline Osland til stillingen 27-17.

SønderjyskE holdt generelt godt fast i kampen, og lod ikke Gudme komme for tæt på sejren. Camilla Aastrup satte SønderjyskE’s sidste mål ind i kampen. Slutresultatet blev 30-22, og dermed endnu to gode point til SønderjyskE’s konto.

Kampens topscorer blev Eline Osland med 6 mål, efterfulgt af Lene Østergaard med 5 mål.

Fakta

Kampen i tal

SønderjyskE – Gudme HK 30-22 (16-8)

Mål, SønderjyskE: Eline Osland 6, Lene Østergaard 5, Louise Andresen 4, Pernille Johannsen 3, Sofie Schelde 3, Camilla Aastrup 2, Jackie Moreno 2, Rebecca Sønderskov 2, Alberte Kristensen 2, Alberte Rasmussen 1.

Lørdag D. 24. Februar 14:00